Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 22 mei 40 reacties

Wil je zien: Zara Tindall elegant op Garden Party

Het is weer het seizoen van de Garden Party’s op Buckingham Palace. Dit jaar georganiseerd door prins William, omringd door zijn nichten Zara Phillips, prinses Beatrice en prinses Eugenie.

Ieder jaar worden er tijdens verschillende Garden Party’s in totaal meer dan 30.000 gasten uitgenodigd om een ​​ontspannen zomermiddag door te brengen in de prachtige tuinen van Buckingham Palace of Holyroodhouse. Tuinfeesten zijn een belangrijke manier voor leden van de koninklijke familie om met een breed scala aan mensen uit alle lagen van de bevolking te spreken, die allemaal een positieve impact hebben gehad in hun gemeenschap. 

Historisch gezien namen tuinfeesten de plaats in van presentatiefeesten die door debutanten werden bijgewoond. Tegenwoordig zijn de tuinfeest bedoeld als een manier om openbare dienstverlening te erkennen en te belonen. 

Bij het tuinfeest dat gisteren werd georganiseerd, was prins William de gastheer. De meest elegant gekleedde Royal was toch wel Zara Tindall (geboren Zara Phillips).

Zara droeg een zachtroze japon van Laura Green London, met felroze knopen. De hoed, een ontwerp van Sarah Cant, staat er geweldig bij.

Foto ©BSR

Zara was enigzins voorbereid op het drassige gras en op wegzakken in het gras met haar naaldhakken. Daarom had ze een naaldhakken beschermers om haar naaldhakken gedaan. Handig!

Foto ©BSR
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
40 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Heb haar nog nooit zo sjiek gezien. Bravo
Ja dat zwaar traditionele hoort bij dit type ontvangst. Kijk eens naar de mannen!

Leuke traditie in Engeland. De nichten stijgen nu weer in positie door ontbreken Kate (en Harrie). Mis ze

Het is een oudje. Ze droeg hem eerder op een garden party in juni 2022

Truttig? Welnee! Superhip juist. Maar het is nog niet ‘mainstream’ en dus kan het op zijn minst wat retro aandoen.

Echt een outfit die ‘spot on’ is voor het tuinfeest van de Engelse koning 😀!

Last edited 20 dagen geleden by Romy

Ik vind ‘m ook hip eigentijds Romy met één kleine kanttekening, het witte smalle riempje 🤫 & de overigens prachtige kleur schoenen ervaar ik als iets “te braaf” … 🤔

Vind je het niet zoveel doen voor de jurk PK020? Hoe zou jij het afgestyled hebben?

Misschien een iets bredere ceintuur? 🤫

👉🏼 Een andere overdenking, ik zie – inclusief kortere jurk/roklengte – hierin zo een jonge moderne Europese prinses verschijnen tijdens een royale cq upperclass bruiloftspartij ofwel super hip èn m.i. zeker modieus te noemen!

Kun je je hier iets bij voorstellen Romy?

Oh ja, jouw opmerking ‘spot on’ 🟰 treffend 👍🏼

Last edited 20 dagen geleden by PK020

Ja, daar heb ik beeld bij, PK030! En wat Zara’s ceintuur aangaat zie ik een bredere ceintuur in dezelfde kleur als haar jurk ook wel voor me. Levenslustig en een open vrouw lijkt Zara me. Ze vertegenwoordigt de nieuwe generatie op een verfrissende manier zonder dat ze zich vervreemt van haar roots.

Er zijn er niet zoveel die dit goed kunnen hebben. Zara, en Sophie ook. Bij anderen lijkt dit niet zo te passen en vind ik t tuttig en te gemaakt. Hier niet, dit staat haar fantastisch.

Hahaha, die hoesjes om de hakken, hilarisch en geen gezicht.
Van de schoenen is het ” mooi” toch al af. Het suede is doordrenkt met vocht.
Haar kleding chique en overduidelijk Britisch, maar ik heb mooiere jurken gezien, die dat ook waren.

To the point 🔘 Celeste 👍🏼

Leuke meid, staat er als het nodig is! Jammer van het slechte weer, maar echte Britten laten zich niet kennen en hup allemaal aan de plu…

Mary Poppins!! Zo Engels en daarom ook wel weer leuk!

Precies wat ik ook meteen dacht. Komt door die paraplu en dat hoedje. Hoe verzint ze het. Ik lees nu dat de meesten de Mary Poppins look geweldig vinden maar ik vind het echt de truttigheid ten top. Het is zo’n leuke sportieve vrouw en dan trek je toch iets vlotters aan dan zo’n bleek roze geval.

Last edited 20 dagen geleden by Krielie

Sorry maar voor mij is dit truttigheid ten top. Niet mooi

Wat is het toch een leuke vrouw en wat ziet ze er weer geweldig uit!

In één woord: G e w e l d I g! 👌

Heel erg klassiek en stijlvol, de hoed met het losjes opgestoken kapsel geven er een leuke twist aan. De York zussen zagen er ook mooi uit, maar oh, wat mis ook ik Catherine bij dit soort gelegenheden.

Wat super mooi! Zij is toch de dochter van Prinses Anne ? Ik hoorde onlangs van een Schot dat Anne zo geliefd is daar en ontzettend veel doet voor de goede doelen. We zien haar hier eigenlijk nooit in deze rubriek. Maar op modegebied is zij ook niet zo spannend waarschijnlijk.

Ik vind er nog best leuke dingen tussen zitten https://www.harpersbazaar.com/nl/mode-juwelen/g20895645/prinses-anne-vergeten-stijlicoon/

Edit: hmm ik was even verder aan het kijken maar ze draagt niet vaak nieuwe kleding en toch vooral deftig. Jammer, ik kreeg door de foto’s van vroeger de indruk dat ze wel goed is met kleding. Maar misschien komt er eens een overzicht hier ^^ https://www.libelle.nl/de-windsors/prinses-anne-breekt-haar-eigen-moderegel-en-kiest-voor-een-opvallende-look~bcb27346a/

Last edited 20 dagen geleden by Luna

Op en top British. Love it. Ga mee met de andere 🌂. En wat een sjieke hoesjes om haar hakken👠

ja die hoesjes, dat is erg netjes gedaan, k had ze vroeger ook weleens haha, maar jammer genoeg kan ik niet meer zo lang lopen op pumps.

Altijd weer genieten, die plaatjes van de Garden Party’s!
Zara heeft een prachtige japon gekozen, die eenvoudig, maar bijzonder elegant staat.
Leuk hoedje zeg!
Met deze outfit beantwoordt ze precies aan de stijl die bij deze tuinfeesten hoort.
Tip: laat een paraplu ontwerpen in de stijl van de parasols die vroeger tegen de zon gebruikt werden door de dames van stand.
Dat geeft een betere match!

Ik moest ook direct aan Mary Poppins denken. Maar I 🩷 the look!

Wat leuk, dit is toch echt Engeland?
Prachtig plaatje, andere plu had het nog beter kunnen maken, maar ik geniet ervan .
Very Britisch hoor.!!

Zara ziet er mooi uit, maar ik zou voor andere paraplu gekozen hebben. Op deze plu staat overigens ook nog een merknaam….. De Mary Poppins uitspraak begrijp ik, grinnik.

Tja, echt Brits; dat is wat ik ervan kan zeggen. Vind ik het mode? Nee, kleur is prima en wel degelijk een modekleur, maar voor de rest vind ik het voorspelbaar. Is dat erg? Nee, want zo “hoor” je er uit te zien als je naar een garden party gaat.
Jammer dat de paraplu nodig was, ik zou een doorzichtig exemplaar hebben gekozen, of een andere kleur.
Op het moment is ook de Chelsea Flower Show weer bezig en de twee presentatrices troeven elkaar elke dag weer af met nog meer bloemen op hun jurken dan de show zelf. Zalig toch. En zo heerlijk Brits.

Wat grappig dat jij dit geen mode vindt, ik vind dit persoonlijk mode op z’n best!

Hoi Linda,
Ik vind een mooie definitie van mode op https://www.docukit.nl/spreekbeurt/de-geschiedenis-van-de-mode#:~:text=Mode%20is%20een%20bepaalde%20stijl,het%20Franse%20Bourgondische%20hof%20trendsetter.
“Mode heeft te maken met kleding. Maar alle kleding is nog geen mode. We dragen kleding om ons te beschermen tegen kou of regen. Als een soort tweede huid.
Mode is een bepaalde stijl van kleding die mensen op enig moment mooi vinden. De trendsetter bepaalt die stijl.”
Aangezien Zara geen trendsetter is (en dat is helemaal prima), kan ik, behalve de kleur van deze jurk, het geen mode vinden.
Het is de typisch Britse stijl (net als tweed jasjes, petten, waxcoats, gebloemde jurkjes enz.) die heerlijk nostalgisch en voorspelbaar is en vooral zo moet blijven, maar mode kan ik het niet vinden.

Zara is inderdaad geen trendsetter, maar o.a. de lengte van de jurk, het oog voor detail (bijv. de knoopjes in de kleur van de hoed), de kwaliteit van de stof en de haarstyling laten toch duidelijk zien dat ze niet zomaar wat heeft gedaan of aangetrokken en met zorg en aandacht deze outfit en look heeft uitgekozen, passend bij de gelegenheid én passend bij deze tijd en dat zorgt ervoor dat het voor mij wel degelijk mode is, waarvan ik zeer geniet!

Oh maar vergis je niet Linda, ik geniet hier ook van, alleen op een andere manier😉

Niet mijn smaak. Wel heel erg tuttig, en de mouwen van de jurk zijn duidelijk te lang. En inderdaad, ontspannen middag? Ik snap die Engelse dames sowieso niet, met hun hakjes in het grasveld.

Ik bedoel dit absoluut niet verkeerd, maar toen ik dit las, dacht ik van , ja,,,wanneer is iets tuttig , en wanneer stijlvol?
Ik vind dit stijlvol, juist ook door de hoed, de prachtige pumps, de mooie stof. Kortom het hele plaatje.
Maar misschien is het ,tuttige, de hoogesloten hals, roklengte?
Voor iedereen waarschijnlijk anders, en dat mag.!!

Ik wilde nog antwoord geven op uw vraag, maar het kwam er niet van. Ik kan niet goed aangeven waarom ik dit tuttig vind. Misschien de kleur inderdaad. Maar ook: het is braaf. Het voldoet aan de verwachtingen. Het is voorspelbaar. Misschien is tuttig niet het goede woord.
Mogelijk is conformeren aan de dresscode de enige optie bij zo’n tuinfeest, maar ik word hier niet warm of koud van.

Heerlijk brits, tot en met de regen en de paraplu…
Mooi, verzorgd, eenvoudige jurk en schitterende hoed !! Like it !!

Wat leuk, deze blog. Mooie, echt Britse outfit. Had Kate ook goed gestaan. Ik mis haar echt bij dit soort gelegenheden.
Idd Linda, die paraplu past er helemaal bij 🙂
Moet wel een beetje grinniken om de ‘ontspannen zomermiddag’. Hoe ontspannen is het om in een zomerse jurk met paraplu een beetje te koukleumen op de drassige ondergrond. Maar ja, aan het weer doe je niets. Wel handig, die naaldhakken-beschermers.

Jaaaaaa, dit is toch ge-wel-dig!!! Wat leuk deze aandacht voor de outfit van Zara, ik houd hiervan. Alles klopt en het is perfect voor een Engelse Garden Party. Jammer van het weer, maar het plaatje met de paraplu maakt het helemaal Mary Poppins. I like ❤️

Heel erg Mary Poppins inderdaad!