Avatar foto Door Josine Droogendijk
Ariane 25 aug 29 reacties

Wil je zien: prinses Ariane is gearriveerd in Italië

Vanmorgen vloog het regeringsvliegtuig van Griekenland naar Italië. De reden? Ariane moest zich vandaag melden bij het United World College Adriatic.

Traditiegetrouw werd er een foto vrijgegeven van het heugelijke moment. Ik moest even knipperen met mijn ogen toen ik hem onder ogen kreeg, want wat lijkt Ariane opeens op haar zus Alexia? Knappe meid hoor! Naar de herkomst van haar gestreepte top en wijde broek wordt gezocht. Keep you posted.

Ik durf niet met zekerheid te zeggen dat het een match is, maar deze top van Guts & Gusto komt in ieder geval sterk overeen.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
29 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik vind haar absoluut niet op Alexia lijken, ook niet op Amalia of haar vader of moeder 😄 Vind ik vanaf dat ze klein is al zo.
Ze is lekker helemaal zichzelf, lekker spontaan, zelfs nog spontaner dan Máxima vind ik. Maarja, Maxima zat eerst in haar rol van kroonprinses en nu als koningin dus kan je ook minder spontaan zijn.

Leuke kleding heeft Ariane aan.

Ze lijkt op deze foto inderdaad opeens iets meer op Alexia. Komt misschien ook door de haardracht (steil). Leuke, jonge kleding en een ontspannen lach. Gewoon een hartstikke leuke meid.

Ik zie geen gelijkenis🤔. Maar maakt ook niets uit, het gaat hier toch om de kleding🙂. Leuk, hip, zomers. Staat haar goed.

Tjonge, inderdaad “geklets aan de keukentafel” ; ze lijkt op die of die ….waar gaat dit over? Vind de kop alleen al een hoog Privé en/of Story gehalte hebben. Ze lijkt gewoon op zichzelf.

🤔

Och wat zit men elkaar toch weer de maat te nemen, zóóó gezellig aan de keukentafel……..
Ariane is een leuke, jonge meid, die inderdaad nu wat meer lijkt op zus Alexia en volgend jaar misschien op mama Maxima en het jaar daarop op nicht Eloise enz. Dat gebeurt in families en wat is daar mis mee?!
Wat ik vooral hoop is dat ze een geweldige tijd gaat hebben in Trieste, want het is daar zo mooi en heerlijk Italiaans (en veel goed geklede, modebewuste mensen (ja hoor schiet maar los dames en heren 😉).
Hoop dat ze veel nieuwe vrienden maakt en het leuk gaat hebben op school.

Wat een leuke meid! Ik vind haar helemaal niet op Alexia lijken, totaal niet eigenlijk, misschien een beetje op Amalia dan, als je per se moet zeggen dat ze op iemand lijkt.
Ze is gewoon zichzelf (en mijn favoriet van de 3 prinsessen 😉 )

Een hele mooie meid. Ariane lijkt gewoon op Ariane en op niemand anders. Duino (uitspraak doe-ie-no) ligt in een prachtige omgeving. Vanuit Duino loop je via het Rilkepad naar Sistiana waar wij een paar keer op de camping hebben gestaan. Een prachtige wandeling die zij zeker zal gaan lopen. En met de prachtige stad Trieste in de buurt zal ze zeker gaan genieten in Italië

Wat een mooie stoere dame staat daar! Inderdaad is ze meer op Alexia gaan kijken. Nu echt een mix van Amalia en Alexia vind ik, leuk dat je kan zien dat ze familie zijn. Mooie meid(en).

Zullen ophouden met speculeren hoe de prinses zich voelt en ook of ze lief, bescheiden, ongecompliceerd etc etc is. Ik ken haar niet persoonlijk en zal dus op haar uiterlijke verschijning dit soort kwalificatie niet maken

Precies!

Nou ik hoefde ook niet met mijn ogen te knipperen😁. (Ik vind haar trouwens niet op Alexia kijken.) Wat een leuke vlotte meid met een open gezicht, pittige kleding en klaar voor een nieuw Italiaans avontuur.

Wat ziet ze er knap en relaxt uit. En ook heel leuk gekleed.
Josine zegt toch niks verkeerds als ze opmerkt dat ze steeds meer op Alexia gaat lijken? Zo werkt dat toch met zussen, juist leuk dat ze op elkaar gaan lijken. Dat heeft er niks mee te maken dat Alexia dan de maatstaf is. Los daarvan zegt ze dat Ariane een knappe meid is.

Wat een spannende stap. Uit haar vertrouwde omgeving en huis.
Ze heeft er zin in!
En lekker vlot zomers gekleed en haar lieve lach!
voor Máxima wellicht een traan nu ook de jongste uitvliegt. Wat is t allemaal snel gegaan.

“ Ik moest even knipperen met mijn ogen toen ik hem onder ogen kreeg, want wat lijkt Ariane opeens op haar zus Alexia? Knappe meid hoor! “ Dit is toch een wat merkwaardige tekst. Ariane lijkt totaal niet op Alexia, dus het geknipper met de ogen lijkt mij onzin. En wat anderen ook aangaven, is Alexia de maatstaf? Gelukkig is Ariane Ariane, ik vind haar geweldig 😃

👍

Is Alexia nu de maatstaf? Nee toch. Ariane is leuk genoeg van zichzelf.

👍🏼

Op naar een nieuwe periode! Heel veel plezier.
Ariane ziet er super leuk uit! Lekker zomers en helemaal hip.

Wat is Ariane toch een leuk en ongecompliceerde jonge vrouw! Zo te zien heeft ze veel zin in haar nieuwe omgeving en ik wens haar alle geluk van de wereld en een ontspannen en leuke studietijd toe!

Leuke, spontane foto. Heerlijk hip gekleed en het steile haar staat haar goed. Ik wens Ariane een succesvolle en onvergetelijke tijd in Italië.

Ariane komt altijd over als een lieve jonge vrouw. Ze ziet er leuk uit,lekker relaxed na de vakantie. Natuurlijk zal ze het spannend vinden, nieuwe school , nieuwe vrienden. Net als Elisah vind ik ook dat Ariane altijd heerlijk “gewoon” oogt.😉

Een mooie foto van prinses Ariane!
Opnieuw een vogeltje die uit het koninklijke nest vliegt en de wijde wereld tegemoet gaat.
Ze oogt rustig en ontspannen (maar dat is uiteraard de buitenkant).
Fris, jeugdig en zomers gekleed.
Ik wens haar veel succes met de studie.

Wat is het toch een leuk meisje om te zien.
Maar ze lijkt me ook lief en heel gewoon, niks geen aangeleerde pose,s , maar gewoon zoals ze is, en daar hou ik van .

Helemaal mee eens !!

Mooie, zonnige foto. Leuk meisje. Gelijk vanaf het vakantiehuis naar school?

Wat een leuke foto en wat een mooi mens! Net als haar beide zussen. Hoop dat ze veel plezier op deze school heeft.