Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 27 jun 0 reacties

Werkbezoek premier India

De premier van India, Narendra Modi, brengt dinsdag 27 juni een werkbezoek aan Nederland. Het werkbezoek staat in het teken van de verdere versterking van de bilaterale relatie tussen Nederland en India. Specifieke gebieden zijn landbouw, watermanagement, technologische en duurzame ontwikkeling van Indiase steden en financiële dienstverlening.

Premier Modi wordt dinsdagmiddag door minister-president Rutte op het Catshuis ontvangen voor een werklunch. Hierbij zijn ook minister Koenders van Buitenlandse Zaken, minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu en staatssecretaris Van Dam van Economische Zaken aanwezig. Aansluitend aan de lunch worden er in aanwezigheid van beide minister-presidenten MoU's getekend op het gebied van water en cultuur. De ontmoeting op het Catshuis wordt afgesloten met een overleg waar verschillende Nederlandse CEO's aan deelnemen.

Na de ontvangst op het Catshuis ontvangt Zijne Majesteit de Koning premier Modi in audiëntie op de Eikenhorst in Wassenaar. Hare Majesteit Koningin Máxima heeft in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA) aansluitend een ontmoeting met de premier.

Outfit: koningin Máxima draagt tijdens de ontmoeting een bekende blouse en maxi-rok met paisleyprint van het Italiaanse modehuis Etro. 

 

Máxima met de outfit in Indonesie: 

Kleding van Etro:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments