Avatar foto Door Josine Droogendijk

Wauw! Máxima laat zien hoe krachtig colourblocking kan zijn

 Koningin Máxima heeft op dinsdagmiddag 13 september een werkbezoek gebracht aan Stichting Triple ThreaT in Haarlem. Daarbij kwam een bijzondere look in beeld.

Triple ThreaT werd in 2009 opgericht voor en door jongeren en organiseert laagdrempelige activiteiten om jongeren te stimuleren om meer met hun passie te doen. De stichting is actief in wijken met veel diversiteit en waar minderheden en gezinnen met minder draagkracht wonen. Jongeren uit de wijk worden betrokken bij de organisatie en opgeleid tot rolmodel. Zo kunnen zij weer in hun eigen omgeving het verschil maken.

Koningin Máxima kreeg een rondleiding door het Lifestyle Centre van Triple ThreaT en sprak met jongeren over de activiteiten die Triple ThreaT organiseert.

Foto: PPE/Van Emst

Aansluitend ging zij met diverse betrokkenen in gesprek over de ontwikkeling, de samenwerking met de gemeente en de toekomstplannen van de stichting. Ook werd gesproken over de deelname van Triple ThreaT aan het Oranje Fonds Groei Pioniersprogramma. Tot slot vertelden enkele rolmodellen van Triple ThreaT over hun ervaringen, de rol die Triple ThreaT in hun leven heeft gespeeld en hoe zij van deelnemer zijn gegroeid naar rolmodel en steunpilaar van de organisatie.

Mode
Voor het werkbezoek liet Máxima een eerder gedragen outfit van Michael Kors uit de kast halen. De combinatie zwart-wit is sowieso al een krachtige, maar samen met het felle rood is de look nóg krachtiger. Zo mooi kan colourblocking zijn!

PPE/Van Emst

Máxima droeg de outfit ook tijdens de G20 in Argentinië.

De oorbellen komen uit de Rainbow-collectie van Fraleoni.

De koningin heeft ze ook in andere kleuren.

De XXL-clutch en plexi-pumps komen uit een eerdere collectie van Natan.

Goed, dan komen we nu aan bij een nieuw onderdeel op deze website. De komende tijd mag je de looks van de koningin een cijfer geven. De 5 staat voor onvoldoende (de eerste 4 punten heeft ze al binnen door haar stralende lach) en de 10 voor perfectie. Ik heb de look van vandaag een negen gegeven, zo tof vind ik hem. De top zit mooi, het dessin van de rok is origineel, de kleuren krachtig en de accessoires vind ik ook mooi in balans. Rode oorbellen zou het mijns inziens minder krachtig hebben gemaakt. Welk cijfer heb jij gegeven en waarom? Laat het weten in een reactie!

Ik geef deze look een....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
27 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

misschien is het toeval, maar de kleuren van de jurk doen mij denken aan de Union Jack (de vlag van het Verenigd Koninkrijk) en dan ook zo daags na het overlijden van Queen Elizabeth II.. misschien een mooi eerbetoon?

Leuke outfit, prachtige kleurencombinatie. Jammer van die lelijke grote oorbellen.

De outfit is super en Máxima straalt en oogt knap en verzorgd, kapsel ook leuk, enige minpuntje: de oorbellen, zijn mij te groot en doen afbreuk aan het geheel, toch een heel mooi plaatje!

8️⃣ Ik ben heel enthousiast en zie een verzorgde koningin in een top outfit.
Als Josine de “rode opmerking” over de schoenen had gemaakt, net als Suus, dan begreep ik ‘m; hier horen zwarte pumps bij gedragen te worden!

Verder, de tas is echt super, aandacht voor heur haar èn weg met al die schoenen en die “plasticjes”.

Prachtige krachtige outfit. Ik denk dat ze d’r haren zelf heeft gedaan 🙂

Leuke outfit, fris. Ik krijg steeds maar de associatie met een insect.

Verzorgde look. Idd lieske het moet een uitdaging zijn om met deze rok te gaan zitten.

Ik had het denk ik mooier geworden als de zoom van de rok horizontaal was geweest en de gekleurde banen verticaal zouden lopen tot aan de zoom. Verder vind ik het een geweldige outfit, heel krachtig en verzorgd!

Ben ik helemaal met je eens, wat betreft horizontale zoom. Om die reden vind ik de outfit Mwahhh, niet zo. Al is het natuurlijk wel een keer wat anders. Maar ik vind die split aan de voorkant ook niet zo netjes, als je gaat zitten.

Gaan zitten lijkt me een uitdaging inderdaad. En zwarte pumps zoals het model draagt hadden er denk ik beter bij gepast. Maar het straalt wel kracht uit, fris, vrouwelijk en goede kleurencombinatie.

Wat staat Maxima er toch energiek en stralend op!
Mooi kapsel, verzorgd uiterlijk en een jurk die haar goed staat met een leuke kleurencombinatie.
Minpuntje voor mij is het model van de rok met zo’n diepe split. Zolang ze loopt is er niks mis mee, maar gaan zitten lijkt mij een uitdaging….!

Een dikke 8! Toplook!

Niet perse mijn smaak, maar wel verzorgd. Had zwarte pumps krachtiger gevonden denk ik, zodat de aandacht echt naar de jurk gaat.

Heel mooi en verzorgd voor dit middagbezoek. Even wat anders dan 8 bezoekjes op 1 dag..
Ik denk dat de jurk heerlijk draagt, daar ziet ie naar uit. Ik wil de tas graag.
Maar gaan zitten met de jurk laat ik aan haar over!

Maxima ziet er verzorgd uit, maar het model van de rok kan mij niet bekoren. Ook ben ik niet zo’n fan van colourblocking. Het eerste wat in mij opkomt als ik deze outfit zie, zijn de omgekeerde (dus ‘boeren’)vlaggen die je nu overal ziet hangen. Maar daar zal ze niet het iet voor gedaan hebben denk ik ;))

Wat leuk dat ze deze jurk weer herontdekt heeft. Staat haar geweldig, mooi kapsel, goede oorbellen en schoenen! En het riempje maakt het helemaal af. Een 8!

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Pittige jurk, staat haar heel mooi. Alleen die vreselijke plastic inzetstukken in de pumps, getsie. Het haar is netjes, maar een lage staart met middenscheiding had ik ook wel heel toepasselijk gevonden. Heb wel te doen met die twee mensen die op grond zitten, zie Maxima ook kijken, heel sneu….

Sportieve look! Heel leuk!

Een keurige jurk. maar met los haar mooier, iets minder stijfjes. Ik vind de looks van Maxima steeds damesachtiger worden. Dat past ook wel bij haar leeftijd, maar hoop dat de meer uitgesproken outfits ook in beeld blijven, uiteraard als het bij de gelegenheid past. Want ze kan nog steeds heel veel hebben. Gelukkig zet ze de “verzorgde haren trend” ook in Nederland door.

Kleding prachtig maar oorbellen over de top hoewel ze qua kleur wel erbij passen

Helemaal top!

Ohhhh, wat hou ik hier van. Wat staat het haar goed.
Krachtige kleuren in een goede stijl verwerkt.

Dit vind ik zo’n gevalletje van ‘too much’!!! Kwestie van smaak waarschijnlijk, maar haar haar zit erg mooi en ze draagt geweldige oorbellen!!!

Wat is dit mooi! Alles past bij elkaar.

Mooie look, ze knalt echt. En het hele plaatje is verzorgt, van kapsel tot schoenen, TOP

Wow, smashing! Love it, wat een geweldige look. Hier houd ik van 🙂