Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 27 jun 0 reacties

Wat gaat Máxima vanavond dragen?

Dat Máxima ons vanavond gaat verrassen staat als een paal boven water, maar we mogen natuurlijk wel mijmeren over wat ze vanavond zou kúnnen dragen. 

Aangezien de koningin vanmorgen het staatsbezoek aan Oostenrijk begon met een sterk staaltje fragdressing (een rode cape-jurk), hoop ik dat ze vanavond in die trant doorgaat en haar witte Stella McCartney tevoorschijn haalt.

Een diadeem met rode sterren (Pauwenstaart) zou een leuke optie zijn, maar nog veel meer hoop ik op sterren à la Sissi. Wie Oostenrijk zegt, zegt immers Sisi. 

Wat ze dit bezoek ook zou kunnen dragen, is een outfit van Mattijs van Bergen. De Nederlandse designer heeft een hele collectie gewijd aan het werk van Vincent van Gogh en laat deze kunstenaar nou centraal staan op de tweede dag van het staatsbezoek! Om even de RVD te citeren: "In de avond (van de tweede dag, red.) biedt het Koninklijk Paar de bondspresident als dank voor de gastvrijheid een concert aan van het Nederlands Kamerkoor. Het koor brengt die avond in het Konzerthaus de wereldpremière van ‘Van Gogh in Me’, waarbij kunstwerken van Vincent van Gogh en Gustav Klimt tot leven komen op muziek van hun tijdgenoten."

Wat er in Máxima's kast hangt à la Van Gogh? Dit: 


Foto's: PPE

En een baljurk à la Sissi, met zo'n heerlijke rok van twee meter breed, mag natuurlijk ook altijd! Waar hoop jij op?

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments