Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 05 mei 16 reacties

Wat gaat Máxima vanavond dragen?

Nog twee, drie uur en geeft prinses Amalia (samen met oma Beatrix) acte de presence in Londen. Om de tijd te doden, blikken we vast vooruit naar Máxima’s afspraak van vanavond: het bevrijdingsconcert.

Stel dat ze voor eerder gedragen kleding kiest, wat kan ze dan dragen? Gezien het weer zou ik voor een warme mantel gaan, bijvoorbeeld de veelbesproken robe manteau van Claes Iversen.

Gaat ze traditiegetrouw voor een jurk, dan zouden onderstaande exemplaren zomaar kunnen opduiken.

Optie 1: Jurk van geglaceerde zijde, label: NATAN.

PPE

Optie 2: jurk met geborduurde bloemapplicaties, label: NATAN.

PPE

Optie 3: Rode capejurk van NATAN.

PPE

Optie 4: Japon van gebloemde zijde, label: NATAN.

PPE

Optie 5: Japon van effet crepon, label: NATAN.

PPE

Optie 6: groene plisséjurk, label: NATAN.

PPE

Optie 7: zwart-witte japon van NATAN.

Optie 8: japon met decoratieve naden, label: NATAN.

Bij bovenstaande jurken heb ik vooral gekeken naar wat ik verwacht. Kijk ik naar wat ik hoop, dan duim ik voor deze grijze paillettentop. Zonde als het kledingstuk na 1 keer dragen afgedankt in de kast blijft hangen.

PPE
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
16 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Net gezien, vlammend rood, prachtig.

Alleen maar Natan?
Maxima weet niet hoe het hoort
Wij betalen haar een vorstelijk salaris en zij geeft dat uit aan voornamelijk buitenlandse ontwerpers. Haar collega-koninginnen steunen wél de eigen couturiers.
We zien wel wat ze vanavond draagt. Denk niet dat het een item van getoond rijtje zal zijn.

Maakt mij niet uit waar ze haar kleding koopt; binnen-of buitenlandse ontwerpers. Maxima weet elke keer weer te verrassen, dat vind ik het geld waard. Ook een president en partner kosten geld en zij worden niet van kinds af aan opgevoed voor deze rol.
Maar iedereen mag daar zijn/haar mening over hebben.

Hmmm waar staat dat het Koninklijk gezin alleen hun geld aan “Nederlandse waar” mogen uitgeven? En helemaal terecht is deze opmerking niet. Máxima draagt regelmatig Nederlandse ontwerpers. En Natan is haar werkkleding. Ik heb ergens de afgelopen dagen gelezen dat het WA&M het koningsschap als een baan zien met een scherpe scheiding tussen werk en privé. Dus zo vreemd is haar keuze voor Natan niet. Ik heb ook werkkleding en vrijetijdskleding. En als ik weet dat merk X mij goed zit en staat grijp ik daar makkelijk op terug. Zo weet je zeker dat je er goed uitziet. En overigens weet Máxima denk ik heel goed hoe het hoort.

Last edited 1 jaar geleden by Krielie

Absoluut optie 1! Maar wij gaan het zien, meestal verrast Máxima ons😊

Eens met Oranjefan en Krielie

Waarom niet een mooie broek met goede top en mantel? Het oranje ensemble met de ruit jas

Ik zou kiezen voor de outfit die ze aan had toen ze met Brigitte Macron in de Keukenhof was, lekker comfortabel, warm en toch heel netjes.

Nummer 4 van de bovenstaande modellen vind ik prachtig

Optie 1 -4 – en 6 vind ik van de getoonde foto’s het meest geschikt voor een feestelijke look.
Maar ik denk niet dat Maxima vanavond zal kiezen uit het bovenstaande rijtje.
Nog even geduld oefenen….!

Nou echt koud wordt het niet hoor Josine, rond de 16 graden om die tijd en dat is warm voor Máxima als je weet dat die zelfs met een temperatuur rond 0 met blote armen loopt
Wordt wél nat, is het nu al, dus een regencape zou handig zijn 😉 Voor iedereen trouwens.

Ik vind geen van die jurken écht denderend dus van mij mag er wat nieuws komen.

😄

Meestal pakt ze wel uit met iets nieuws, maar als ze vanavond voor de Claes Iversen robe manteau zou kiezen ben ik heel erg blij! Ook de roze jurk met mlampenkap mouwen zou ik heel leuk vinden of de zwart witte jumpsuit van Roland Mouret die we helaas maar 1 keer gezien hebben.
Maar ik kijk misschien nog wel meer uit naar Amalia en Beatrix vanavond in Londen. Dat wordt druk voor jullie oma les bij te houden!

Een hoop Natan! Hoop op optie 1. Stiekem meer benieuwd naar wat Amalia draagt in Londen.