Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 15 mei 23 reacties

Wat gaat Máxima morgenavond dragen?

Morgenavond reikt Máxima weer de koning Willem l Prijzen uit. In deze blog zie je wat ze de voorgaande keren droeg én wat ze eventueel zou kunnen dragen.

De prijsuitreiking vindt een keer in de twee jaar plaats. In 2022 verscheen Máxima ten tonele in een maxi-jurk van de Griekse designer Mary Katrantzou. De stof is geïnspireerd op vintage stropdassen.

PPE

In 2020 zaten we middenin de coronapandemie. Een witte blouse en zwarte pantalon vond Máxima feestelijk genoeg.

In 2018 sloeg Máxima een keer over. In 2016 ging ze voor een groene top en paarse avondrok van Graciela Naum. Echt gala dus.

In 2014 verscheen ze in het nieuw op de loper. De avondjurk met halterkraag is een ontwerp van Gucci.

Als ik kijk naar bovenstaande looks, zie ik niet echt een lijn. Vermoedelijk komt dat door corona en de bijbehorende soberheid. Hopelijk pakt de koningin morgenavond de gala-draad weer op, want een beetje glitter en glamour is altijd welkom.

Ik zou deze jurk van Elie Saab wel eens beter willen zien:

RVD

De olijfboomgaard van Vincent van Gogh x Matthijs van Bergen is gala, maar niet té. Perfect voor de gelegenheid dus.

PPE

Nog maar één keer gedragen en heel geschikt voor morgenavond: Máxima’s zwarte Ralph Lauren.

PPE

En een laatste jurk die nog maar één keer gedragen is en wel onder het kopje gala valt, maar niet té: Máxima’s strapless jurk van Benito Fernandez.

PPE
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
23 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik hoop dat de panterjurk nooit meer uit de kast komt. Verder staat alles haar mooi al hoop ik zelf op een jurk die niet strapless is (vind ik minder mooi staan) en niet een 2 delige outfit.

Ik laat me maar verrassen:) De panterjurk is zeker niet mijn favoriet, die van Ralph Lauren blijft schitterend maar ik hoop op meer kleur.

Vind ze allemaal voor herhaling vatbaar. Alleen de laatste combinatie vind ik wat minder. Deze jurk zit niet zo mooi aan de bovenkant.. de rok is wel erg mooi. Misschien als de top iets zou worden aangepast dat het wel weer een outfit wordt die voor herhaling vatbaar is..

De Ralph Lauren zou ik graag nog eens willen zien. Maar Maxima verrast altijd weer.

Josine, je hebt weer erg mooie suggesties voor Máxima! Ik vind alles mooi, behalve de laatste jurk, de gouden strapless jurk. Ik vind strapless en Máxima geen gelukkige combi.

Van bovenstaande jurken hoop ik op de zwarte Ralph Lauren. Maar ze heeft ook nog een schitterende hagelwitte godinnenjurk met één mouw, de ik heel graag nog eens terug zie.

Dat was precies mijn gedachte!

🤍 Ja prachtig Nadeshda maar wellicht iets te glamoureus voor morgenavond, wie weet de komende zomertijd een keer? 🤞🏼

Alweer zo’n leuke blog.. ben zeer benieuwd wat het gaat worden.
van de bovenstaande mogen de Matthijs van Bergen,de zwarte Ralph Lauren, de zilveren Elie Saab en de groenpaarse outfit van Graciela Naum nog wel in de herhaling. De zwarte broek met witte bloes vind ik ook mooi, maar niet bij elkaar. Door de strik van de broek en de overslag van de blouse klopt het net niet

Ze gaat ‘m niet ‘vast weer niet’ her/dragen, maar als ik het voor het zeggen heb ga ik uit bovenstaande opties zeker voor 🖤 Ralph Lauren 🤩

Leuk om te bekijken wat de koningin in voorgaande jaren gedragen heeft, maar dat betekent voor mij dat ik dus dié outfits voor déze zelfde gelegenheid aub niet graag op herhaling wil zien!
Hoop op de Vincent van Gogh & Matthijs van Bergen japon.
Die vind ik echt prachtig!
En mocht Maxima een andere keuze maken, dan hoop ik dat de olijfboomgaard bij een volgende gelegenheid een herkansing krijgt!😊

Allemaal mooie outfits, de een zit wat mooier dan de andere, maar a,u.b. niet de stropdassen jurk. Sorry ik vind dit nou een “draak” van een jurk.

De ‘stropdassenjurk’ vind ik nou juist een topper! Ook de paars/lime japon vind ik erg leuk (veel frisser dan de Elie Saab).

Royal.Ellen, ik ben het helemaal mee eens.

Heeeel graag de groene top met paarse rok!! Die heb ik altijd toch zo mooi gevonden. En helemaal van nu ook, een wikkelrok.

Ik kies voor de Matthijs van Bergen, zoooo mooi en bijzonder.
Ik vind deze jurk heel geschikt voor deze gelegenheid, feestelijk, chique, maar ook weer niet te.
Wat is ze weer lekker bezig deze week, leuk om te zien.
En omdat ik toch wat wil zeuren, hoe leuk zou het zijn als ze wat meer samen doen,??ze zijn heeeeeel erg leuk samen, en dan zien we de koning ook wat meer,

Wat leuk al deze outfits weer terug te zien. De groen paarse outfit en de zwart witte combinatie zijn mijn favoriet. Heel benieuwd wat het gaat worden! De puzzelstukjes jurk van Tom Ford zou ook een mooie keuze zijn.

Last edited 3 dagen geleden by AnnekeM

O, die Ralph Lauren outfit graag!

Oe, dan ga ik voor de Vincent van Gogh-japon, prachtig!! Die zou ik nog wel eens willen zien. De andere japonnen hebben vrijwel allemaal een schouder bloot en dat vind ik niet mooi.

Die Graciela Naum en de zwarte Ralph Lauren zijn onverwoestbaar, wil ik héél graag nog een keer zien!

Dan ga ik voor de olijfboomgaard japon of de zwarte Ralph Laren.
Beide niet té en te weinig herdragen, mogen m.i. wel weer eens een keer in de “picture” staan.

Combinatie groen / paars vind ik haar erg mooi staan. Die zou ik graag weer eens zien en dan haar in een knot.
Prachtig

Wat een leuke blog, Josine.