Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 20 apr 0 reacties

Vintage Royale 2

In de serie Vintage Royale kijken we naar herdraagbare kledingstukken van prinses Beatrix. Hoewel koningin Máxima een heel ander postuur heeft dan haar schoonmoeder, droeg ze de afgelopen jaren meerdere malen kleding uit de kast van prinses Beatrix. In de vorige log had ik gevraagd om suggesties, met als resultaat een paar leuke inzendingen. Opvallend was de voorkeur voor de onderstaande zwart/witte japon, die door meerdere dames werd ingestuurd als mooie optie. 

De prinses droeg de jurk naar een balletgala in de Stadsschouwburg in Amsterdam. 

Omdat koningin Máxima langer is dan haar schoonmoeder destijds, zal de jurk niet tot de grond komen. Gelukkig kan ze in het atelier op Villa Eikenhorst altijd wel terecht voor een creatieve oplossing en anders bieden Viktor en Rolf wel een leuk alternatief! 

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze suggestie vinden. Willen jullie Máxima ook wel eens met deze jurk (of een look-a-like) zien? Daarnaast wil ik nog even opmerken dat ik hoe langer hoe meer de kledingstijl van koningin Beatrix destijds ga waarderen. Zoals jullie weten heb ik een overzicht met alle jurken en daar zitten echt prachtige juweeltjes bij. Mooie stoffen, prachtige pasvorm en steeds weer vernieuwend. Leuk om te zien dat haar stijl qua avondkleding en dagkleding (Van chemisiers naar ensembles) zo veranderd is! 

Foto's met dank aan:

Viktor & Rolf 
GahetNa 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments