Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 27 feb 0 reacties

Vintage Royale 1

In de nieuwe serie Vintage Royale gaan we de komende periode op zoek naar vintage kleding voor koningin Máxima. Per log kijken we naar een jurk/mantelpakje of tailleur dat koningin Máxima een verdiende nieuwe kans zou kunnen geven. Voor de aftrap van Vintage Royale heb ik gekozen voor de donkerblauwe japon die koningin Beatrix droeg op de staatsieportretten die in 1980 zijn vrijgegeven. 

De japon van koningin Beatrix is bedekt met pailletten en heeft uitlopende mouwen en een ronde halslijn. In combinatie met de koninklijke saffieren zou ik deze jurk graag eens terugzien tijdens een staatsbanket of officieel diner. 

Interactie staat centraal op deze website, dus ook voor deze serie is jullie input weer van harte welkom. Graag zou ik (via het contactformulier) van jullie willen weten welke koninklijke japon (vermaakt of niet) jullie nog wel eens zouden willen zien bij onze koningin. Omdat een log zonder beeld niet aanspreekt, wil ik jullie vragen om de foto's uit te zoeken bij GaHetNa. Noteer bij het opslaan van de beelden wel de gelegenheid, zodat ik ze ook terug kan vinden in het uitgebreide archief. 

 

Foto's met dank aan:

RVD 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments