Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 23 mei 30 reacties

Verrassing: Máxima koos voor een kledingwissel vandaag

Vanmorgen woonde ze een bijeenkomst bij in Austerlitz, vanmiddag was ze bij Méér Muziek in de Klas in Den Haag. Dat leverde een onverwachte kledingwissel op.

Doorgaans houdt de koningin hetzelfde aan als ze op één dag twee ‘low key’ bezoeken in haar agenda heeft staan. Hooguit haalt ze een kam door haar blonde lokken, maar dat is het dan ook wel. Waarom vandaag dan een andere aanpak? Het zou natuurlijk kunnen dat de koningin geknoeid heeft tijdens de lunch of simpelweg ontevreden was over haar look van vanmorgen. Ik neig meer naar theorie 3. De bijeenkomst van Méér Muziek in de Klas markeerde vanmiddag een nieuwe start. In 2011, twaalf jaar geleden dus, kreeg Máxima het initiatief cadeau voor haar veertigste verjaardag. Het was haar grote wens dat meer, heel veel meer kinderen muziekonderwijs zouden krijgen. Nu de meeste scholen in Nederland dat daadwerkelijk aanbieden, heeft de koningin haar doelen verbreed. De komende jaren gaat ze zich inzetten voor meer muziek, kunst én cultuur in de klas. Naast muziek maken, mogen de kinderen dus ook gaan koken, verven en acteren. Als moeder van drie jonge kinderen juich ik dit van harte toe!

PPE/Rubsamen

En ja, als er dan zo’n grote stap wordt gezet, dan mag dat wel omlijst worden met een nieuwe outfit. Het geeft de gelegenheid toch wat meer cachet. (En ja, een nieuwe outfit levert ook altijd meer media-aandacht op. Over win-win gesproken.)

Wat ze dan draagt? Naast een zalmroze pantalon met ingestreken vouw draagt de koningin een top met aangerimpelde hals, een gestrikt ceintuur én mouwen die door een splitje wijd openvallen (Lees: cape-effect). Het merk heb je misschien al wel geraden: Natan. Let ook even op haar leuke schoenen, die eveneens bij Natan zijn gekocht. Op Koningsdag droeg ze de witte variant.

PPE/Rubsamen

Hier zie je goed hoe de mouwen vallen:

PPE/Rubsamen

Wil je de nieuwe set sterren geven? Neem dan een kijkje in Máxima’s digitale kledingkast.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
30 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik mis de omslagdoeken, fijn, dit alternatief!

Mwah, Natan hè. Maar wel helemaal Máxima☀️ gelukkig had de minister vandaag een goede bui🤭

De kledingwissel gisteren was meer dan gewenst, U begrijpt hopelijk wat ik bedoel. Desondanks flatteert deze kleur m.i. onze koningin totaal niet, de oorbellen vind ik al jarenlang vreselijk (kinderlijk) maar een broek-achtige jumpsuit & Maxima zijn een winning team, alhoewel het ontwerp van vandaag te wensen over laat.

Wat een grappig speels pak. Ik hou er wel van, en het past ook leuk bij elkaar: de wijde pijpen en de wijde mouwen. Hoewel ik zelf niet graag dat losse gedoe om mijn armen zou hebben, maar dat is vanuit praktisch oogpunt. Het staat Maxima heel leuk.

Een typisch Natan pak. Het staat Máxima geweldig, zoveel beter dan het jurkje eerder op de dag.

Super leuke outfit! Zou ik zo willen hebben! Prachtige kleur, staat heel elegant, leuk met die mouwen ook. Alleen de schoenen zijn niet mijn smaak…

Leuke kleur, die mooi matcht met de getoonde soep en hapjes 😉
Het pak zelf ben ik niet enthousiast over.
Het woord ‘rommelig’ is al vaak gebruikt, maar dat is ook het eerste wat bij mij opkomt.
De top met strikceintuur over de broek flatteert Maxima niet.
De mouwen vind ik wel leuk, maar niet bij deze combi.
Past m.i. beter bij een gladde, rechte blouse of jurk.
Het is gewoon allemaal te veel.
Maar, gezellig was het daar wel, zo te zien, en dat staat los van de mode.

Gaaf pak! En leuk met de schoenen erbij. Had ze rustig de hele dag aan kunnen trekken. Ik zou misschien de top in de broek doen zodat alleen het ceintuur/strik zichtbaar is en het minder rommelig aandoet.

Een hele verbetering ten opzichte van de outfit eerder deze dag! Ik vind het leuk, maar ze heeft ook al een ander soortgelijk pak waarbij ze ook deze oorbellen in had. Dan had ze dat ook aan kunnen doen.

de kritieken zijn niet mals vandaag. ik vind t leuk staan. mooie kleur en n broek is handiger dan de japon met overal overheen stappen zoals ik zie

Het haar van de minister zit beter. Wel een vreemde snuiter, zie deze tweet: https://twitter.com/floorbremer/status/1661010975452172290

Heel mooi!

Prachtige kleur, in deze kleur vind ik de schoenen veel mooier dan de witte, maar de bovenkant oogt rommelig. Ceintuur, aangerimpelde neklijn en wijde mouwen, het is teveel allemaal. En weer dat lange piekhaar. Waarom niet eens een mooie bob laten knippen of zo?

Nee, deze mag retour Natan.
Kleur doet niets voor haar en het model ook niet. Het ceintuur zit precies verkeerd waardoor ze ineens een moeke buik krijgt die ze niet heeft.
Ik vind het geheel een camping uitstraling hebben, jullie kennen het wel, de camping rond een uur of half 9 in de ochtend wanneer velen zich in nachtkleding naar het toiletgebouw begeven. Handdoek omgeslagen en dan rustig de dag beginnen.

Mooie warme kleur. Leuk vlot pak en schoenen. De wijde mouwen zijn niet mijn smaak. Jammer weer van het piekerige kapsel.

Leuk pak voor de gelegenheid. Leuke kleur en het heeft een verrassende achterkant. Daar vallen de mouwen open”cape effect” waardoor het op de rug een top lijkt. Gave schoenen.

Mooie kleur maar de top klopt helemaal niet mi te strak of komt het door de mouwen. .beter dan deze morgen maar erg rommelig !

Raar rommelig pak nu houdt ik al helemaal niet van een aangerimpelde neklijn. Maar dit lijkt wel veredeld judopak.

Wat een leuk en vlot pak. Vele malen beter dan de jurk die ze vanmorgen aan had. Chapeau!

Fijne kleur van dit pak.
Herkenbaar uit de stal van Natan.
Past bij een thema cultuur in de klas.
(En fleurt de minister ook mogelijk wat op…..en zijn ambtelijke staf…)

Mooi pak mooi kleurtje. En bijzonder zo met de mouwen

Wat een verademing dit pak!! Heel cool!

Super mooi! Ik ben hier erg enthousiast over, het complete plaatje is top.

WauW wat een top outfit! Die zou ik ook wel willen.
Toffe schoenen ook. In deze kleur zoveel beter als de witte. Zoals altijd weet ze weer te verrassen, na iets bekends waar we minder enthousiast over zijn, zo’n knaller!

Leuke kleur, maar het ontwerp met cape, hoog gesloten met plooien, ceintuur, wijde mouwen en split op de rug, ben ik niet zo weg van, maar het kleedt wel fijn af😉. Voet vriendelijke schoenen, staan er goed bij.

Mee eens, ik ben er ook niet zo enthousiast over. Het is nochthans beter dan de jurk van vanmorgen.

Mooi 🤩 verassende kledingwissel vandaag! Vanmorgen was helaas gedateerd en jurk zat niet goed, maar ach…altijd perfect zijn kan niet, een vergissing kan gebeuren…

Dit is een heel (positief) verschil vergeleken met vanmorgen. Leuke frisse kleur. Staat haar goed. Model vind ik echt Natan, beetje gezocht maar voor Máxima erg leuk. De schoenen moest ik qua model aan wennen, maar ik vind ze wel leuk.

Dit ziet er inderdaad veel beter uit! Leuk pak in mooie kleur!

Ha, dat is vele malen mooier dan vanmorgen. Ik zie dat het ensemble een donkerrose/oranje kleur heeft. Mooi, mooi, mooi dit en zoveel beter dan vanmorgen. Mooi gecombineerd met de schoenen. Leuk de open rug en het cape-effect.
Maakt de dag weer goed.