Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 12 apr 0 reacties

Valentino en Máxima poseren

De foto circuleerde al heel lang op sociale media, maar afgelopen week kwam het gezellige kiekje van Máxima, Valentino en Rosario Nadal pas écht goed tot zijn recht omdat een bekende  zakenpartner van de ontwerper een scherpere variant in kleur deelde. En dat leverde een modematch op! 

Wat de koningin op de foto draagt, is niet zo goed zichtbaar. Gelukkig herkende ik de stijl van de stof en kan ik nu toch het label verklappen: Zeus + Dione. 

De jurk in kwestie:

Wat vinden jullie? Verdient deze jurk nog een tweede kans? Normaal gesproken zeg ik snel ja, maar dit is wel een gevalletje apart. Van mij mag hij in de verkleedkist. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments