Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 30 okt 0 reacties

Update over De magie van Máxima

In de afgelopen twee weken was het wat rustiger op ModekoninginMáxima.nl. Natuurlijk had dit alles te maken met de lege agenda van koningin Máxima, maar achter de schermen wordt momenteel ook hard  gewerkt aan de realisatie van mijn tweede boek: De magie van Máxima. Afgelopen vrijdag had ik bijvoorbeeld een ontmoeting met Joke Rozenbeek, die ik heb leren kennen via deze website. Joke is lid van de BMA (branchevereniging Mode Ambachten) én winnares van twee gouden naalden. Vijf uur lang spraken we over raglanmouwen versus klokmouwen, shangtung versus organza, pasvormen, belijningen, accessoires en heel veel meer. Wat mij betreft puur genieten, want Máxima's kleding blijft mij altijd weer boeien en inspireren. 

Het resultaat van de ontmoeting ligt eind maart in de winkel, maar tot die tijd zullen er nog heel wat ontmoetingen, mails en gesprekken volgen met deskundigen én leden van ModekoninginMáxima.nl. Zo ben ik enorm blij met Orchidee, RoyalEllen, Amaliaatje en Stijl als meelezers. Zodra er beeldmateriaal is van enkele pagina's, zal ik uiteraard weer een update plaatsen. 

Vanaf volgende week ga ik aan de slag met het hoofdstuk over het jaar 2016. Heel graag hoor ik van jullie welke outfit ik hierbij écht niet mag overslaan. 

Liefs, 
Josine

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments