Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 22 jan 0 reacties

Unieke foto koninklijk gezin opgedoken

Dat koning Willem-Alexander veel humor heeft, is algemeen bekend. Maar wie hier nog niet van op de hoogte was, moet even dit blog lezen. En lees vooral ook even door, want er is ook nog een unieke foto opgedoken van het koninklijk gezin. 

In de agenda van Willem-Alexander stond gisteren een bezoek aan Weert. In deze Limburgse stad bezocht hij een dak- en thuislozenopvang. Tijdens het bezoek kwam de ludieke opening van het pand ter sprake: het doorknippen van de stropdas van de projectleider. De koning kon dit blijkbaar wel waarderen, want op eigen initiatief liet hij zijn eigen das doorknippen. En nog wel een van zijn favorieten ook: de oranje-blauwe Hermèsdas. Om zijn hals toch weer wat op te vrolijken, kreeg hij wel gelijk een nieuwe cadeaus. Maar die was niet helemaal zijn smaak, zo liet de koning met een knipoog weten. 

De nieuwe das: 

En dan heb ik nog een nieuwtje, want dankzij een trouwe bezoeker van deze website is er een unieke foto opgedoken van het koninklijk gezin. Van horen zeggen weten we dat de drie prinsessen achter de schermen een heuse prinsessenopleiding krijgen, maar wat dat precies inhoudt blijft gissen. Wie ontmoeten ze? Wat leren ze? Hoeveel tijd neemt het in beslag? Veel vragen blijven bestaan, maar we hebben nu wel bewijs dat Amalia, Alexia en Ariane in ieder geval Padmanabh Singh, een lid van de voormalige heersende familie van Jaïpur, hebben ontmoet. Aan de kleding te zien was het een vrij formele ontmoeting. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments