Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 24 mrt 20 reacties

Twee voor de prijs van één? Máxima draagt nieuwe blouse van Zeus + Dione

Deze week werd er op Máxima’s Youtube-kanaal een videoboodschap vrijgegeven over haar VN-werk. Daarbij kwam een nieuwe blouse van Zeus + Dione in beeld.

Het gaat om een witte blouse met geel/bruine accenten en brede manchetten.

Blijkbaar vindt Máxima het Griekse motief op de zijde erg mooi, want in haar kast hangen drie (!) andere kledingstukken die ervan zijn voorzien.

Allereerst deze witte blouse, gedragen op Sint Maarten.

(c) PPE

En dan ook nog twee jurken. Een in het bruin, een in het groen.

(c) PPE

Prinses Amalia is ook fan en heeft er één maxi-jurk van (privé gedragen) en twee blouses.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
20 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

In Curaçao vond ik zo n blouse echt horen.
Voor een VN video boodschap had ik een wat meer sprekende kleur gekozen.

De groene jurk zie ik met high heels graag nog een keer terug.

Het gaat toch om haar boodschap, die moet “spreken”, niet haar kleding.

495? wat een geldverspilling. zeker omdat de eerste zoveel mooier is dan deze saaie bruine

Zo’n print is op zich mooi, het geeft een kledingstuk net wat extra’s! Alleen deze kledingstukken lijken allemaal wel veel op elkaar.
De blouse van St. Maarten is het mooist. De kleur van de groene jurk is geweldig; het model wat minder. De overige kledingstukken kunnen sowieso weg.

Kan niet wachten tot weer een bloesje gedragen kan worden zonder trui/vest etc! Het is zo koud!

Ik vind de kleuren Máxima minder staan. Leukste is de blouse die ze op St. Maarten droeg.

2 leuke blouses. Leuk motief en ook het kraagje leuk. Van de jurken vind ik de groene het leukste en vind ik Máxima ook het mooiste staan qua kleur. De bruine jurk maakt wat flets.

Aardige blouses met mooie print.
Vooral de mouwen vind ik leuk.
Maar het ontgaat mij even waarom al die kledingstukken een opstaand boordje hebben…?
Variatie met een kraag of ronde hals geeft een nieuwe look en andere draagmogelijkheden, toch?!

Ze heeft nog honderden kledingstukken en daar zitten echt wel kraagjes of een ronde hals bij 😉
Maar, wat ik denk, dit soort bloesjes zijn er nauwelijks met kraagjes, dat past niet bij de stijl en print/borduursel van de bloes

Aha…. dank; wéér wat geleerd!!

Nou ik ben snel klaar: allemaal leuk, de groene jurk een spetter qua kleur voor Maxima. Van Amalia weet ik niet, dat kan ik niet goed zien.

Ja, ze vindt deze print blijkbaar erg mooi, maar is het niet typisch een gevalletje van even ‘door shoppen’? De blouses zijn mooi, klassiek, maar niet bijzonder. De jurken vind ik erg flodderig. Sorry hoor, al is het zijde, ik zie het prijskaartje er in dit geval niet aan af.

Echte zijde, heerlijk draagcomfort en de stof valt erg mooi. Dionne en Zeus hebben veel blouses met een boordje jammer want bij sommige blouses staat een kraagje mooier.
Ik houd van een streep patroon, staat Máxima goed. Blouse grdragen op Sint Maarten vind ik t mooist.

Slechts €495,-, dus tja, waarom zou je niet twee bijna dezelfde kopen 🙃

Een koopje

Mooie blouse, wat mij betreft een aanwinst https://youtu.be/svC_I33QuDM lijkt me dat ze, na Corona toch wat meer conferenties op deze manier toespreekt ipv er fysiek bij aanwezig te zijn!

Wat een top blouses zijn dit voor een bezoek aan een warm land. Je ziet er verzorgd uit en het materiaal draagt ook heel fijn. Dus ik snap Máxima helemaal en zou beide blouses ook graag in mijn kast hebben. Ook de groene jurk vind ik erg mooi, die kan ze zo weer dragen, prima voor een VN veldbezoek. Ik herinner me de zwarte slipper daarbij die ze destijds droeg, dat vind ik dan weer niets.
Ook bij Amalia staan de blouses mooi.

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Bij Maxima vind ik de nieuwe blouse erg leuk met iets meer kleur en de groene jurk hoop ik nog eens terug te zien, zo mooi! De gele blouse vind ik Amalia het mooist staan, lekker zonnig.

Ik vind het motief ook mooi, maar deze blouse niet veel voor Maxima doen. Ik vind de blouse die ze draagt op Sint Maarten haar beter staan.
De groene jurk vind ik het leukst qua kleur, maar inderdaad – wat Tony zegt – het model wat minder. Voor Amalia vind ik het ook geen toppers.

Last edited 1 jaar geleden by LindaVanDeventer

Leuke blouses voor de wat minder formele gelegenheden, de jurken vind ik beide echt minder goed staan, de bruine jurk zit te strak en de groene vind ik qua model niet mooi!