Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 03 jun 0 reacties

Twee heel verschillende looks voor Máxima

Koningin Máxima had vanmiddag twee afspraken in haar agenda staan, en er zijn ook nog foto's opgedoken van het paleissymposium van woensdag. 

Activiteit 1: opening nieuw pand Hesselink Koffie in Winterswijk
Hesselink Koffie is in 1885 gestart vanuit de kruidenierszaak van de overgrootvader van de huidige eigenaar. Toen kleine kruideniers plaatsmaakten voor supermarkten, ging het familiebedrijf koffie produceren voor de regionale horeca. Hesselink heeft meerdere vestigingen in Nederland en een vestiging in Duitsland en levert aan onder andere particulieren, winkels en bedrijven en verzorgt hiernaast koffieworkshops en baristacursussen.

Tijdens een rondleiding door het koffielaboratorium en de koffiebranderij kreeg Koningin Máxima uitleg van medewerkers over onder meer het verwerken van koffiebonen, de verschillende stadia van het brandproces van de bonen en het verpakken van vers gebrande koffie met behoud van het aroma. Koningin Máxima ging met klanten en leveranciers van Hesselink in gesprek over actuele ontwikkelingen in de distributieketen van koffie en over duurzaamheidsprojecten in landen die koffie produceren. Aansluitend plantte Koningin Máxima ter gelegenheid van de opening een klimaatboom in de tuin van het pand.

Acitviteit 2: werkbezoek aan melkveehouderij in Lettele voor schuldhulpverlening
Koningin Máxima sprak met de eigenaren, met andere betrokkenen en bestuurders over oorzaken van schuldenproblematiek op het platteland, de inzet van schuldhulporganisaties en het belang van financiële gezondheid.

Outfit activiteit 1 en 2
Tijdens de opening en het werkbezoek droeg Máxima de outfit van Koningsdag 2019. Lees: een top en culotte van zandkleurig linnen, gedecoreerd met oranje applicaties. Ontwerper: Vermeulen van Natan. 

Máxima met de outfit op Koningsdag 2019. 

Met de outfit in Indonesië, 2020. 

De culotte komt van A Bag with a Story. 

Activiteit 3: Paleissymposia
Twee keer per jaar organiseren de koning en koningin een symposium over een actueel thema. Het thema van woensdag: COVID. 

Outfit activiteit 3 
Tijdens het symposium droeg de koningin een nieuwe jurk van Johanna Ortiz. (Gevonden door Heaven, waarvoor dank) Het kledingstuk is gemaakt van 100 procent zijde, dus draagt heerlijk koel. 

Pumps van Gianvito Rossi. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments