Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 16 okt 34 reacties

Toegift: de mooiste foto’s van Amalia in Denemarken

Rokkostuums, avondjurken, diademen: het verjaardagsfeest van prins Christian van Denemarken was een lust voor het oog. In deze blog zie je prachtige foto’s van prinses Amalia.

Laten we beginnen met mijn favoriet.

Deense hof

Van links naar rechts zie je: Estelle van Zweden, Ingrid-Alexandra van Noorwegen, Christian van Denemarken, Amalia van het Koninkrijk der Nederlanden en Elisabeth van België.

BSR/Lars Laursen
BSR/ Laursen
NLbeeld
NLbeeld/Rubsamen
NLbeeld/Rubsamen
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
34 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wow, ik vind prinses Amalia prachtig. Ze straalt, zo mooi om te zien. Deze kleur staat haar geweldig. Ik hoop dat ze met elkaar een mooi feest hebben gehad.

Leuk om deze troonopvolgers bij elkaar te zien. Ingrid Alexandra van Noorwegen vindt ik het mooist. Amalia ziet er koninklijk uit. De strapless jurk van Elisabeth vindt ik wat te ouwelijk en de kleur is te saai.

Leuke nieuwe jonge generatie. Ben ik de enige die het een tikje overdreven vindt een meisje van 11 al volop naar dit soort gelegenheden mee te nemen?

Ik denk dat je het zo moet zien, het is in feite “gewoon” een verjaardagsfeestje.

Call me old fashion…. voor sommige dingen ben je gewoon te jong op je 11e (of 9e ) 🙂

Same same

Op deze foto’s kun je goed zien dat Amalia echt een prachtige vrouw is. Wat me opvalt is dat haar blik zelfverzekerder is dan bij voorgaande evenementen. Ze groeit in haar publieke optredens. Logisch. Slim en knap en een lieve meid schat ik zomaar in. Prachtige ogen heeft ze. Wat haar ook heel goed staat is het haar uit haar gezicht. Geen haar om je achterte verbergen, maar haar als sieraad.

Kennen jullie deze website? Staan ook prachtige foto’s op.
https://lilibetshandbag.blog/pop-up-post-prince-christian-of-denmark-18th-birthday-gala/

Wat een verschijning is Amalia. Ze staat erg zelfverzekerd en prachtig op de foto.

📸 Josine, kun jij misschien de context duiden van de samenstelling van het jonge gezelschap op de groepsfoto?
Het gaat niet om 1 generatie van troonopvolgers, dat is duidelijk maar wat is de bedoeling cq samenhang dan wel❓

Het zijn alle 5 beoogde troonopvolgers. Elisabeth en Amalia zijn directe troonopvolgers en Estelle, Christan en Ingrid-Alexandra zijn 2e generatie troonopvolgers. Het zijn dus allemaal de latere koning en koninginnen van Europa 🙂

Ik begrijp uw reactie over de aanstaande koning en koninginnen maar niet iedereen in een soortgelijke positie èn die aanwezig was op het feest staat op deze groepsfoto.

Wat een feestje! Amalia ziet e4 echt zo mooi uit. Wat een geweldige uitstraling heeft ze!

Op de een na laatste foto is Amalia echt prachtig!

Daar staat ze dan! Onze toekomstige koningin, ze heeft het nu al in zich, wat een uitstraling en ze is nog geen twintig, mooi om te zien en leuk om te lezen dat het feest lekker wild is geworden later op de avond, ze zijn tenslotte jong😜

Mooie foto’s van een beeldschone Amalia. Wat een belevenis voor de jonge royals, al zijn ze natuurlijk heel wat gewend, maar dit blijft denk ik toch speciaal.

Helemaal mee eens, Nadeshda!

Kleur van de jurk van Amalia staat haar prachtig, alleen de cape jurken mogen vanaf nu achter in de kast. Het model is te ouwelijk, de jurk die Amalia droeg in Spanje onlangs met rode bloemen stond haar prachtig en past meer bij haar leeftijd. Wat opvalt aan de foto is dat de jonge vrouwen zo ouwelijk zijn gekleed qua kleur. Het is zo kleurloos, jurk van Elisabeth qua model prachtig, maar waarom grijs en de jurk van Ingrid idem. Het zijn jonge vrouwen dus waarom geen meer kleur? Estelle ziet er schattig uit in het rose . Jammer, de dames hadden hier hun kans kunnen pakken, en zich als de komende generatie kleurrijker neer kunnen zetten, maar helaas, Koningin Margarethe doet het qua kleur fantastisch in haar rode jurk. Altijd even kleurrijk , prachtige vrouw.

Die foto van bovenaf met dat lachje op haar gezicht is heel mooi.

Ik vind de beide armbanden aan haar polsen prachtig! Heel chique.

Lovely! Geen andere woorden voor.

Haha! Wat een mooi stel! Haar arm bijna door zijn arm 😀😃 (even door fantaseren: dan krijgen we koningin Alexia?)
Zo leuk deze foto’s. Wat is ze knap en wat voelt ze hier zich goed.

Siobhan, haha dacht exact hetzelfde, heel mooi ‘setje’😁.

Ja, beter plan, laat Amalia maar lekker hier blijven😁.

Amalia ziet er erg knap uit, ze wordt steeds mooier. De jurk kan mij niet bekoren. Ik houd niet van dat soort stoffen. Maar de kleur staat haar geweldig. Nu nog een modernere versie in een mooie, rijke stof, een gepast decolleté en dan is haar stijl wat mij betreft perfect. Dat ze van sieraden houdt is wel duidelijk. Gelukkig kan ze daar in ruime mate over beschikken. Ik gun het haar van harte.
Overigens vind ik dat je juist wel iets kunt aanleren. Amalia heeft duidelijk meer zelfvertrouwen gekregen (aangeleerd) en straalt ook rust uit. Heel wat anders dan haar eerste publieke optredens.

Prachtig , prachtig, hier staat toch echt een geboren as.koningin? .
Die uitstraling, wow.. dat is niet aan te leren, dat heeft ze gewoon.
Iets minder glimmers nog ,en het is perfect.

Wat een feest, en voor ons een feestje om naar deze mooie blog te kijken. Wat heeft iedereen zijn best gedaan om er op z’n mooist uit te zien. Op Insta zag ik zoveel moois voorbij komen. We kunnen trots zijn op de volgende generatie Koningen en Koningen.

Wow, wat ziet prinses Amalia er prachtig uit. Voor mij de mooiste van de jonge generatie.
De kleur van de jurk staat haar fantastisch.
Jammer dat prinses Elisabeth zo’n saaie kleur draagt. Jurk erg mooi. Ik denk een andere, meer sprekende kleur, bijvoorbeeld groen of rood, zou wonderen doen.
De andere 2 dragen ook mooie jurken, maar erg flets. Jammer.

Och die kleine Estelle ertussen, zal toch best wel spannend zijn voor haar, ze is nu eenmaal jonger dan de rest.
Lief jurkje met bloemetjes en leuke bijpassende tas.
Voor de rest ziet iedereen er tiptop uit.
Hoop dat ze later ook nog even lekker hebben kunnen dansen of met de schoentjes uit, tiara’s af, lekker hebben kunnen “chillen”.

Ik zag gisteravond wat beelden, ik geloof bij shownieuws, nou, dat is echt een wild feest geworden waar degene die je in beeld zag wild aan het schreeuwen en gebaren waren en enthousiast met iets meededen, ik geloof dat er iemand optrad en dat die persoon iedereen gek kreeg. Ik wist niet wat ik zag 😄

Amalia is een mooie jonge vrouw aan het worden, en ze ziet er hier prachtig gekleed uit. Qua juwelen zou ik de ketting weg gelaten hebben, het valt niet mooi in combinatie met de halslijn. Verder kan ze mijns inziens de armbanden prima er bij hebben.

Goede suggestie Petra 👍