Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 06 mei 12 reacties

Toegift: beelden van Amalia en Beatrix tijdens de receptie

De titel zegt het al: in deze blog heb ik alle beelden van de kroningsreceptie verzameld. Leuk om te zien hoe oma en kleindochter same het internationale toneel betreden.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
12 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ze zien er allemaal mooi uit en ook leuk te zien hoe oud en jong reageren op elkaar.

Leuke foto’s, oudere en jonge generatie zo samen.

Prachtige foto’s van de receptie!
Zo leuk om te zien hoe Charles en Beatrix met elkaar omgaan!
Duidelijk een goede verstandhouding.
Het doet mij goed te zien hoe Amalia meer op gaat bloeien in haar rol als kroonprinses.
Haar houding en blik geven een gevoel van meer zelfverzekerdheid en ik geloof dat ze zich gisteren ook echt op haar gemak voelde met oma tussen de andere gasten in Londen.

Wat een afschuwelijke foto van Charlene, zo en profil. Ik snap dat ze een gespierde schouderpartij heeft door al dat zwemmen, maar dit is wel heel lelijk hoor. Ook haar outfit kan mij niet bekoren.

Dank voor deze fotos!
Zo leuk : oud-koningin en toekomstig koningin van Nederland met koning Charles. En altijd charmant die handkus!
(Wat zit Charlene s haar mooi!)

Mooie foto’s. Fijn voor Amalia dat ze even een uitje had en haar collega-royals kon ontmoeten samen met oma Charles is een echte gentleman met z’n handkus voor Beatrix. Hij ziet er ontspannen uit. Maar waar is Camilla?

Naar verluidt nam Camilla een dag rust voor de kroning. We moeten niet vergeten dat ze al 70+ zijn. Ik vond haar vandaag ook af en toe wat afwezig lijken en bij vlagen ook gespannen.

Heel leuk! Trots op Amalia.

Waarom was Mathilde er niet? Ze was wel in Londen.

Heb gelezen dat de uitnodigingen voor 2 personen waren. Vind het een mooi gebaar dat mathilde haar plaats heeft afgestaan aan de kroonprinses. Prachyige introductie in een omgeving waar de “toekomstige collega’s” massaal aanwezig waren.

Leuk Amalia en haar oma, mooie uitstraling hebben ze beiden. Mooi pak voor Amalia, ik blijf het jammer vinden dat ze geen smallere broeken draagt, zou zoveel mooier zijn, de pijpen wat smaller gesneden maar neemt niet weg dat ze een natuurlijke uitstraling heeft en het haar makkelijk af lijkt te gaan, ga er maar aanstaan om als jonge vrouw tussen alle staatshoofden te staan, chapeau!

Leuke foto’s. En een mooie introductie van Amalia door haar oma.

Mooi om te zien hoe prinses Beatrix en koning Philip hun klein- en dochter introduceerden bij de nieuwe koning. En mooi om de genegenheid voor onze oud vorstin te zien!