Op de laatste dag van het bezoek aan Australie is het prinselijk paar in Sydney aanwezig bij een ontbijtgesprek met CEO's van Nederlandse bedrijven. Na de afronding van de maaltijd wordt er vervolgens een bezoek gebracht aan het Aboriginal Art Project, dat is opgezet door de Nederlandse Ambassade. Na een korte ontmoeting met de Nederlandse gemeenschap in Sydney wordt het bezoek aan Australie vervolgens afgesloten en kan het prinselijk paar zich opmaken voor de volgende bestemming: Nieuw-Zeeland. 

28 oktober: 

- Ontbijtgesprek met Nederlandse CEO's. 
- Bezoek aan het 
Aboriginal Art Project
- Ontmoeting Nederlandse gemeenschap
- Vertrek 

Op de laatste dag van het bezoek aan Australie draagt prinses Máxima een bruine off-shouldertop en een wijdvallende pantalon van modehuis NATAN. Het ensemble is nieuw en verhult de beginnende zwangerschapsbuik van de prinses goed. Na de reis blijft de top uit beeld, maar zien we Máxima wel enkele malen verschijnen met een rok van dezelfde stof. Eerlijk gezegd zou het me verbazen als de top binnenkort weer in beeld komt, maar bij koningin Máxima weet je het maar nooit! 

Tijdens de reis naar Australie heeft prinses Máxima veel verschillende looks neergezet. Welk totaalplaatje is jouw favoriet en waarom? Laat het ons weten via een reactie! 

Foto's met dank aan: www.royalpress.nl

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van sandy

sandy

zaterdag 23 aug 2014 - 17:04

Ik vind de top op de laatste dag juist heel erg leuk, het haat ook niet storend. Wat gebeurt er op 30 augustus? 200 Koninkrijk ain Maastricht? Gala kleding?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 23 aug 2014 - 19:32

Ja, volgens mij alleen dat. Ik verwacht dus een middagjapon en een hoed voor de dames :)

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 23 aug 2014 - 12:03

Ik heb gestemd op het zwarte jurkje met het jasje.
Mischien een veilige keuze maar het staat haar zo goed.
En met deze hoed erbij is het hele plaatje compleet

afbeelding van car

car

zaterdag 23 aug 2014 - 10:38

Vrijdag wordt echt qua mode.. een top avond!! Josine is er n dresscode?? Zouden ze bijvoorbeed in het lang komen?
:))

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 22 aug 2014 - 21:47

Ik ben ook erg benieuwd wat we allemaal weer te zien krijgen voor mooie outfits en hoop ook mooie kapsels!!!

afbeelding van Wilma

Wilma

vrijdag 22 aug 2014 - 19:49

Ook ik heb gekozen voor het bruine ensemble van Natan.
Wat betreft de blouse met bruine broek: aardig voor de vakantie,maar absoluut niet voor een Koningin en toen nog Prinses....WA in een donker kostuum en daar staat Maxima in (voor mij althans)vrije tijds kleding.
Ik vind het geen gezicht,ook de ontblote schouder vind ik ongepast,de ketting maakt het vreselijk druk en het haar zorgt er weer voor,dat het niet koninklijk is....
Met spanning kijk ik uit naar het aankomende seizoen van verplichtingen in deze voor ons Koningspaar nu toch niet gemakkelijke tijden.....ik noem het maar: teveel gedoe....dan snapt iedereen wat ik bedoel....

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 22 aug 2014 - 20:15

Ik ben ook heel benieuwd naar de staatsbezoeken in november. Hopelijk vinden ze begin november plaats, dan kan ik nog gewoon de website bijwerken. Ook ben ik benieuwd naar 30 augustus. Eigenlijk verwacht ik wel dat Máxima gaat uitpakken qua mode, dus ik zit die dag achter de laptop ;)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 22 aug 2014 - 21:07

Oh wat leuk dat er staatsbezoeken gepland zijn voor november. Weet je al waar naartoe Josine, want er staat nog niets op de site van het Koninklijk huis.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 22 aug 2014 - 20:58

Volgens de geruchtenmolen Japan en Zuid-Korea, maar dat is nog niet officieel bevestigd.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 22 aug 2014 - 21:07

Spannend! Ik ben benieuwd!!

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 22 aug 2014 - 18:27

Bruine top erg leuk, ook met de kettingen. Alleen jammer dat het haar slordig zit. Zorg in ieder geval dat het haar uit het gezicht is.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 23 aug 2014 - 14:36

Jaaa, ik natuurlijk! Ze kan veel meer voor de Nederlandse modewereld doen dan ze nu doet. Zie Letizia en Mathilde. En het hoeft wat mij betreft ook niet zo glamourachtig. Ze is geen popster of filmster maar een koningin. Wat dat betreft vind ik het ook geen compliment wanneer je tot meest glamoureuze koningin wordt uitgeroepen (zie artikel). Maxima doet veel goed werk maar dat raakt zo een beetje ondergesneeuwd. Sober en chic, dat lijkt me meer bij een koningin passen en ook meer van deze tijd eerlijk gezegd.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 23 aug 2014 - 15:51

Ik denk dat er ook meer aandacht voor de inhoud van het bezoek komt als er meer mogelijkheden komen voor de pers. Interessante onderdelen zijn vaak besloten en quotes zijn lastig of niet te krijgen. Als ze hier nou soepeler in worden, zal er vast ook minder aandacht uitgaan naar de kleding. Nederlandse mode promoten kan inderdaad veel meer, al begrijp ik haar voorliefde voor NATAN wel. Ik blijf nog altijd hopen op een mooi mantelpakjes van Addy en wat complets van Frans Hoogendoorn :)

afbeelding van elise1

elise1

maandag 25 aug 2014 - 09:45

Ja, waarschijnlijk heb je wel een punt Josine. Meer openheid over de inhoudelijke kant van hun werk zou goed zijn. Wie weet nu helemaal wat Maxima voor de VN doet bijvoorbeeld? En jouw hoop deel ik van harte. Mart Visser zou ook heel goed mooie dingen voor haar kunnen maken.

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 22 aug 2014 - 18:23

Kun je ook zeggen wat er in staat, want ik kan hem niet openen.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 22 aug 2014 - 16:52

Ik heb op de ensemble van Natan gestemd. Heel leuke outfit. Hoop echt dat we dit nog eens terug zien.
De top die je vandaag post vind ik ook leuk. Zou mij ook niet verbazen als we dit heel snel nog eens zien. De stof vind ik zo mooi! Echt van deze tijd zou je zeggen, niet te zien dat de top al 8 jaar oud is ;-) Alleen mag Maxima hem van mij dan gewoon over de schouder heen aandoen. Staat beter bij een koningin.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 22 aug 2014 - 14:16

Ik heb trouwens op de donkerbruine mantel van NATAN gestemd. Vind het materiaal erg mooi en het hoedje lekker kek.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 22 aug 2014 - 17:39

Ik kon niet kiezen tussen de eerste en laatste outfit. De bruine jas en hoed mag ze van mij weer snel herdragen!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 22 aug 2014 - 14:15

Wauw wat ziet ze de laatste dag er goed uit. Echt jammer dat we deze blouse noit meer gezien hebben, staat haar geweldig met de ketting. Voor een VN bezoek helemaal top, dus hopelijk zien we deze nog eens.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?