Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 20 aug 0 reacties

Terugblik: Officieel bezoek Australië (5)

Op de een na laatste dag van het bezoek aan Australië spreekt het prinselijk paar met veelbelovende Australiërs over hun toekomst en de toekomst van hun land. Ook wordt er een vaartocht gemaakt met de Duyfken en is het paar aanwezig bij een rondetafelgesprek over integratie en migratie. De dag wordt afgesloten met een officieel diner en een concert met het Sydney Symphony Orchestra onder leiding van Jaap van Zweden. 

27 oktober: 

– Vaartocht met de Duyfken
– Gesprek met veelbelovende Australiers
– Rondetafelgesprek met migranten

Tijdens het dagprogramma van 27 oktober zien we prinses Máxima verschijnen in een nieuw ensemble van modehuis NATAN en een strohoed van een onbekende ontwerpster. Lang is gedacht dat Máxima dit hoofddeksel bij de Nederlandse modiste Berry Rutjes kocht, maar deze informatie is onjuist. 

De japon en het jasje met de bekende houtje-touwtje knopen bleef na de reis niet in de kast. Tijdens de eerste schooldag van prinses Alexia droeg Máxima de japon zonder jasje en tijdens de reis naar Tanzania en Ethiopie (december 2013) droeg ze het gehele ensemble weer. 

– Officieel diner 
– Concert o.l.v. Jaap van Zweden in het Opera House. 

In de avonduren zien we de zwangere prinses verschijnen in een satijnen positiejapon van modehuis Valentino en een clutch van Vernon Bruce Hoeksema. Pluspunten aan de glamoureuze look zijn -mijns inziens- het prachtige kapsel en de kleur van de japon, een beduidend minpunt de verkeerd gekozen onderkleding. 

Foto's met dank aan:

www.royalpress.nl via www.ppe-agency.com

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments