Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 19 aug 0 reacties

Terugblik: Officieel bezoek Australië (4)

Vanwege haar zwangerschap en de bijbehorende vermoeidheid cancelde prinses Máxima op de vierde dag van de reis naar Down Under haar afspraken. Toch bleef ze niet helemaal uit beeld, want op het vliegveld zwaaide ze prins Willem-Alexander uit. Op de foto's is te zien dat de prinses een fuchsia pantalon draagt en een vintage trenchcoat. De grote schoudertas is een ontwerp van de Argentijnse Peter Kent, die ook het bekende koffertje aan Máxima leverde. 

Door de mantel zien we helaas weinig van de outfit van de prinses, maar wel kunnen we zien dat ze een top draagt met een watervalhals en een pantalon en pumps van modehuis NATAN. De broek en top hebben we na de reis niet meer gezien, maar de schoenen gebruikt Máxima nog steeds bij koninklijke optredens. 

De trenchcoat (vermoedelijk van Burberry) heeft Máxima al jaren in haar garderobe en zagen we eerder op foto's uit de periode 1999-2000. De kans is groot dat de mantel ook in de toekomst nog gebruikt gaat worden bij informele werkbezoeken of slechte weersomstandigheden. Hopelijk kiest Máxima dan wel voor een slanker gesneden pantalon, zodat het totaalplaatje wat eleganter en eigentijdser is. 

Foto's met dank aan:

www.royalpress.nl 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments