Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 20 dec 0 reacties

Terugblik: Máxima's schoenen september 2016

Onlangs stonden Máxima's schoenen van augustus 2016 centraal en in deze log zetten we de serie voort door te kijken naar de schoenen van september 2016. 

De maand september begon gelijk goed met nieuwe sandalletten van Gianvito Rossi (links). Ook tijdens het werkbezoek aan Zeeland koos Máxima voor soortgelijk schoeisel, maar ditmaal van Natan. 

Hoewel Máxima hele afstanden aflegt op hoge hakken, kiest ze soms ook voor comfort. Tijdens het werkbezoek aan Zeeland ruilde de koningin haar sandaletten tijdelijk om voor kanten ballerina's, waarvan de ontwerper nog onbekend is. De rode slingbacks zagen we eerder tijdens een ontmoeting met de president van Indonesie in april 2016 en ook de bruine pumps van Gianvito Rossi zagen we al vijf keer eerder in 2016. 

Op Prinsjesdag koos de koningin net als in 2014 voor een peeptoe. Ditmaal donkerblauwe exemplaren van Guglielmo Rotta. Blijkbaar zitten ze lekker, want Máxima heeft ze in meerdere uitvoeringen. Ook populair zijn de schoenen van Natan. Máxima droeg bekende pumps van het Belgische modehuis tijdens de doop van prins Carlos junior. 

Opvallend populair in 2016 zijn Máxima's pumps en peeptoes van Louboutin. Máxima droeg ze bijvoorbeeld tijdens een financiele conferentie in september 2016, maar ook in januari, maart, april en mei kwamen de schoenen met rode zool tevoorschijn. En wie denkt dat de bekende Natanpumps met plastic deze maand niet in beeld kwamen, heeft het mis. Máxima droeg de slangleren versie tijdens het jubileum van Piezo. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments