Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 03 jan 0 reacties

Terugblik: Máxima's schoenen november 2016

In de maand november 2016 was koningin Máxima veel op pad. Goed nieuws voor de schoenenliefhebbers, want dat betekent natuurlijk ook veel schoenennieuws! 

De elfde maand van het jaar begon stijlvol met goudkleurige pumps met transparante delen van Gianvito Rossi. Ook de oranje slingbacks van Natan passen helemaal bij Máxima's schoenensmaak. We hebben ze in 2016, ook in het rood, regelmatig gezien.  

Nieuwe schoenen kwamen in november gelukkig ook in beeld. In Australie droeg Máxima deze nieuwe zilverkleurige sandaletten. Vermoedelijk een ontwerp van Natan, maar helaas zijn er maar weinig beelden van Máxima's schoenen te vinden. Ook nieuw zijn Máxima's transparante pumps met zilverkleurige neus en zwarte hiel. Een ontwerp van Gianvito Rossi. Het merk lijkt uit te groeien tot een van Máxima's favoriete schoenmerken. 

Oude favorieten kwamen deze maand ook in beeld. Zo droeg Máxima in Nieuw-Zeeland deze bekende peeptoes van Louboutin. Het ontwerp van de rechterschoen is ook heel bekend, maar toch zijn deze schoenen van Natan wel nieuw. Máxima heeft de asymmetrische slingbacks inmiddels in heel wat kleuren in haar garderobe. 

Twee soortgelijke ontwerpen van Natan zie je hieronder (links en midden). De rechterschoen is een ontwerp van Ganvito Rossi. Máxima heeft meerdere uitvoeringen van deze pump. 

Bij het bezoek aan Roessingh en de Digitale Werkplaats droeg Máxima opeens 'oude' peeptoes uit 2009. De bruine pump die we ernaast zien, komt van Gianvito Rossi. De grijze uitvoering hiervan zie je op de afbeelding hierboven en de fluwelen versie zie je op de afbeelding hieronder rechts. 

Schoenen van een heel ander kaliber zagen we tijdens de contraprestatie van het Belgische koningspaar. Máxima's goudkleurige avondschoenen komen van Sergio Rossi, een merk waar ze vroeger veel schoeisel kocht. De pumps rechts komen eveneens van dit merk. Veel nieuwe schoenen van Sergio Rossi zien we tegenwoordig niet meer. Gianvito Rossi is de nieuwe Sergio Rossi voor Máxima 😉

Foto's met dank aan:

royalphoto.nl
Oranje Fonds/Bart Homburg 
Yvonne van Woudenberg 
Josée Zwaga 
Roessingh
Rick Evers 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments