Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 07 aug 0 reacties

Terugblik: Máxima's nieuwe oorbellen van 2019

In de zomervakantie blikken we traditiegetrouw terug op Máxima's mode van januari tot juli. In deze blog is het de beurt aan haar nieuwe oorbellen van het afgelopen jaar. 

Dat de stijl van Máxima niet heel consistent is, blijkt wel uit onderstaande collage. Dure diamanten stekers uit de koninklijke collectie (3) worden afgewisseld met hippe franje-oorbellen (2) en gedraaie creolen van gekleurde edelstenen (6). Nummer 4 komt van de Argentijnse juwelier Fahoma. Kijkend naar Máxima's agenda valt de afwisseling goed te begrijpen. 

Soms duiken er ook exemplaren op (nummer 7, linksboven) waarvan je denkt: daar schuilt een verhaal achter. Helaas blijft het dan bij gissen, want het hof geeft geen informatie vrij over nieuwe aankopen of geschenken. Wel vallen de nieuwe aanwinsten van het Deense sieradenlabel Monies gelijk op (8, middenboven en 10, linksonder) gelijk op, en nieuwe combinaties van bestaande juwelen (9, rechtsboven en 11, middenonder) zijn natuurlijk ook altijd welkom. 

Nummer 13 heeft de nodige media-aandacht gekregen, want dit paar komt van H&M. Ook de nieuwe oorstekers van parels, diamanten en peridot (nummer 14) zijn echte eyecatchers en komen van Scully en Scully. Het behoeft vast geen uitleg dat hier een heel ander prijskaartje aanhangt 😉 

En last but not least nog een paar bruine oorringen en een nieuwe combinatie van Máxima's meerkleurige parelset. 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments