Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 05 apr 0 reacties

Terugblik: Máxima in Bhutan

Het is rustig rondom Máxima, dus daarom blikken we in de blog van vandaag terug op haar outfits van de Bhutan-reis in 2007. Naast een kleurrijke lok van Missoni wist Máxima ook te verrassen met een kleurrijke maxi-jurk en een chique deux-pieces met interessante details. 

Laten we bij het begin beginnen. Tijdens de aankomst in Bhutan droeg Máxima een geel/beige ensemble met zwarte accenten. Naar verluidt is de tweedelige combinatie een ontwerp van Alberta Ferretti, maar overtuigend bewijsmateriaal heb ik hier nog niet voor kunnen vinden. Het zou mij dan ook niet verbazen als het gewoon een ontwerp van Natan zou zijn. Hoe dan ook draagt Máxima bij haar outfit een haarband van Fabienne Delvigne en perfect matchende muiltjes. 

Look 2: Voor de officiele ontvangst verruilde Máxima haar deux-pièces om voor een mintgroene jurk en een cognackleurig jasje van Natan. De breedgerande hoed kwam onlangs nog in beeld tijdens het staatsbezoek aan Italië. 

Look 3: De eerste dag van het bezoek werd afgesloten met een besloten diner. Máxima droeg tijdens de gelegenheid een groene japon en fluwelen overjas van Benito Fernandez. Helaas waren er geen Nederlandse fotografen aanwezig bij de aankomst, maar gelukkig heeft Máxima de jurk wel vaker gedragen. Klik hier voor beter beeld van het avondtoilet. 

Afbeeldingsresultaat voor maxima 2007 bhutan

Look 4: Op de tweede dag van het bezoek kregen we opnieuw een heel bijzondere jurk te zien. Ditmaal een kleurrijke en handgemaakte jurk, die Máxima naar verluidt cadeau heeft gekregen tijdens een bezoek aan Australie. Weet iemand hier toevallig meer van? 

Look 5: Voor een wandeling door de bergen en een bezoek aan het Boeddhistische Tango Klooster op de derde dag koos Máxima een minder kleurrijke look uit., bestaande uit een zwart/bruin jasje en een zwarte pantalon. Na het bezoek in 2007 heb ik Máxima niet meer gezien met het jasje, maar haar moeder Maria wél. Het zou me dus niet verbazen als het jasje -en wellicht ook de broek- niet meer in Máxima's kast hangt. 

Look 6: De laatste look van de reis viel op door het gebreide zigzag-patroon. Het label achter de outfit was dan ook niet zo moeilijk te vinden: Missoni. Máxima heeft het ook na de reis aan Bhutan nog meerdere keren gedragen, met name privé. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments