Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 27 dec 25 reacties

Stem hier op Máxima’s mooiste outfit van 2023

Hier is hij dan: de belangrijkste modeblog van 2023. Het hele jaar door hebben we gestemd op Máxima’s mooiste outfit van de maand en nu is het dan eindelijk tijd om te stemmen op de winnende outfit van 2023. Stem je mee?

In januari won een rode jurk van Natan, waarbij de omgeslagen kraag uitvloeit in een draperie. Every inch a queen.

PPE/Nieboer

In februari wist Máxima te verrassen met een Oekraïnse jurk van Foberini.

PPE/Nieboer

In maart won een broekpak van Claes Iversen.

PPE/Schoemaker

In april won de outfit van Koningsdag. De kleuren groen-wit verwezen naar de stad waar het feest gevierd werd: Rotterdam.

RVD

In mei was er een overduidelijke winnaar: Máxima’s witte japon en hoed voor de kroning van koning Charles.

BSR

In de drukke maand juni won een zachtroze avondjurk van Jan Taminiau.

20-06-2023 Staatsbanket België. (c) PPE

In juli droeg Máxima een sobere jurk tijdens de herdenking van het slavernijverleden van ons land. Met name door de symbolische hoed, die verwees naar de Angisa (een Surinaams-Creoolse hoofddoek), kwam de look op nummer 1.

PPE

In augustus was er weinig keuze en ook geen poll. In september viel de keuze op een elegante midi-jurk van Natan, waarbij het ceintuur aan de rechterzijde in de jurk verdwijnt.

PPE

In oktober konden jullie een flinke snuf pailletten van Natan wel waarderen.

Karlijn/Vorsten

In november viel de keuze (uiteraard) op Máxima’s jurk van Iris van Herpen.

28-11-2023 Iris van Herpen, Sculpting the Senses. (c) PPE/Nieboer

De winnaar van december komt weer uit de koker van Natan. Een lichtblauwe blouse en rok, gedragen tijdens het Kerst Muziekgala.

Patrick van Katwijk

En dan is het nu, na al het moois dat op je beeldscherm voorbij is gekomen, tijd om te stemmen op de winnende outfit van 2023.

Ik ga voor de outfit van.....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
25 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Januari écht op en top koningin. Maar de jurken zijn zo verschillend en de gelegenheden ook, dat het wel heel moeilijk is. En ja, november is natuurlijk wel de echte topper, maar die is naast een mooi kledingstuk ook een kunstwerk en daardoor niet met andere te vergelijken. De prijs trouwens ook niet.
Die van februari vind ik een volksfeest jurkje en niets voor een koningin.

Ik had toen op 1 gestemd, hoewel ik het op de heupen wat aan de strakke kant vind. Ik zou nu ook op de laatste kunnen stemmen, ik vind de rok prachtig, de glanzende stof, het verschil in lengte die niet teveel verschilt.

Ik heb uiteindelijk na veel twijfelen gekozen voor december. Het zijn terecht allemaal winnende outfits.

Ik heb om mei gestemd omdat ik dat echt zo mooi vind.
Januari en het paarse broekpak zijn ook uitschietsrs

Wat is er dit jaar weer veel moois gedragen. De pallet outfit, oranje jurk, het Claes Iversen pak en de prachtuge Taminiau jurk. Maar de winnaar is de iconische Iris van Herpen outfit!

Januari op nr 1..mei en juni daar heel dichtbij, deze 3 als dagkleding.
December voor de feestelijke gelegenheden

November zie ik als een kunstwerk, maar wel heel goed en bijzonder.

November, met kop en schouders👏
Kunst, prachtige belijning, kleur, ontwerp; alles klopt. Zo mooi.
Keti Koti echt niet alleen om de hoed (al is de betekenis prachtig en heel mooi doordacht), maar de “new look” staat Maxima schitterend.
Oktober met de pailetten van Natan vind ik een heel mooie outsider.

Opmerkelijk dat in de commentaren ‘november’ niet als winnaar uit de bus komt…en door veel volgers deze massaal, 44%, wordt gekozen

Misschien zijn de volgers minder kritisch dan de commentatoren 😉

Gekozen voor “mei”. Ik vind de jurk van Iris van Herpen echt prachtig, maar het is meer kunst en echt voor zeer bijzondere gelegenheden. Alle outfits mag Máxima van mij herdragen.

Yes MEI❣️ November is idd kunst, filmster, jet set en prachtig maar MEI is m.i. koningin waardig 👌🏼

Januari heeft mijn stem op nr. 1 gekregen.
Een keurige outfit, mooi kapsel, prachtige hoed….echt Maxima als koningin op werk- of staatsbezoek.
Juli staat voor mij op nr. 2.
Een zeer passende outfit voor deze speciale gelegenheid gekozen, waarmee Maxima respect, gevoel en medeleven uitstraalt.
Op nr. 3 kies ik voor december.
Wat een mooie gala combinatie met bijpassende accessoires!💫

Ik stem op nr 1. Wat een plaatje! Zo zie ik haar graag. Helemaal verzorgd en in balans. Zie ik graag terug
De avondjurk in Belgie is mijn nr 2. Zie ik ook graag terug.

Veel moois.

Ik heb gekozen voor de witte jurk, maar die was echt voor een speciale gelegenheid. De outfit van januari vind ik ook heel erg mooi, die kan wat vaker worden gedragen. Heb lang getwijfeld tussen deze twee, juist omdat de rode japon wat minder exclusief oogt en daardoor ‘bruikbaarder’ is. Overigens valt het me op hoe mooi Maxima oogt in donkerblauw. De outfit van november hoort in een museum. Ik zie het kunstige ervan wel, maar ik vond het niet zo gepast om de koningin een modellenfunctie te laten vervullen. Afijn, daar was ze zelf bij uiteraard.

Ik heb gekozen voor het broekpak van maart. De japon van november vind ik meer een kunstwerk dan een japon en werd voor een zeer speciale gelegenheid gedragen, ze kon daar niet anders kiezen, eerlijk gezegd denk ik dat er voor haar gekozen is in dit geval, voor een van Herpen. Ze was op dat moment een wandelend kunstwerk.

Met kop en schouders de outfit van de maand mei 🤍

Eén van haar mooiste koninginnen outfits wat betreft dagkledij 👌🏼

De oorspronkelijke lange versie staat Máxima waarschijnlijk ook prachtig.

Moeilijk kiezen omdat het afhangt van de gelegenheid waar ze de kleding draagt. Ik voorspel dat het november wordt maar dat is het niet voor mij. Ik heb gekozen voor februari omdat, bij het zien van deze jurk, ik er vrolijk van word.

Mei of november???? Moeilijke keus. Toch voor november gekozen omdat ik het zeer waardeer dat onze koningin het aandurft Nederlandse kunst te dragen.

Voor mij is Mei de winnaar, every inch a Queen.
Januari mooie koninginnen look
februari leuk, maar echt voor vakantie of Cariben
maart met broekpak is meer zakelijk chique
april mooie outfit, maar jammer van de stijve stof voor de rok
mei, mijn winnaar
juni, prachtige roze avondjurk
juli. Every inch a Queen, mede door de symboliek van de hoed
augustus mooie koninginnen look
oktober. Heerlijke pailetten
november Een droom van een jurk
december De rok vind ik te massiefhttps://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwiLqKbR0JODAxVuimgJHRBsA_8YABANGgJ3Zg&ae=2&gclid=EAIaIQobChMIi6im0dCTgwMVbopoCR0QbAP_EAQYAiABEgLfVfD_BwE&ohost=www.google.com&cid=CAASJeRoGpcV-Dv4jtAVxiQ0jH8cs1_M7rXNODriJ3hLiGL61kn92Tg&sig=AOD64_2pzOHcLB1-Zb6fspuWIGYu_xisOg&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjCzZ3R0JODAxXO4gIHHcv0AiIQ5bgDKAB6BAgFEBA&adurl=deze outfit vind ik dan mooier
ik begrijp dat de Iris van Herpen de winnaar is, maar daarom heb ik hier bewust niet voor gekozen, te voorspelbaar

lente-Tine, uw alternatief voor december is prachtig 👍🏼 vele malen mooier dan de m.i. te zoete ‘Walt Disney prinsessen verkleedoutfit’ met dat enorm blok rok ⛰️ 🫢

Dank u wel PK020, kwam deze outfit tegen bij Royal Fashion Police op instagram

Verder, Iris van Herpen verdient alle lof 🙌🏼 maar zoals ook opgemerkt door anderen meer een filmsterren outfit gezien de context vd gelegenheid. Ik zie ‘De Schimmel Iris’ graag nog eens terug tijdens een gepastere context zoals een koninklijk gala/sprookjesfeest inclusief “eenvoudige” diamanten bandeau 💎

Oktober, november en december springen er voor mij echt uit. Februari, april en juni volgen daar kort op. Voor mij is het uiteindelijk november geworden. Wat een prachtige japon van Iris van Herpen, waarin onze koningin er verbluffend mooi uitzag.

Lastig om te kiezen omdat galakleding en ‘gewone’ kleding bij elkaar staat. De jurk van Iris van Herpen is in een woord geweldig. Toch heb ik gekozen voor februari. De jurk van de Oekraïense ontwerpster. Mooie kleur , iets wat iedereen kan dragen en er heel mooi in uit kan zien. En omdat ik vermoed dat de jurk van Iris van Herpen toch wel veel stemmen gaat krijgen 🙃