Op dag 3 van het staatsbezoek aan Mexico droeg koningin Letizia een chique broek met oversized wollen mantel. Haar korte coupe is licht gekruld, waardoor de harde lijnen in haar gezicht een zachtere uitstraling krijgen. De ontwerper van Letizia's ensemble is helaas nog niet gevonden, maar we laten het jullie weten als het bekend is! 

Klik hier voor een foto van het totaalplaatje. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Kuifje

Kuifje

zaterdag 04 jul 2015 - 11:49

Vorige week had ik hier gereageerd op het feit dat Mathilde en Stéphanie van Luxemburg saai genoemd worden, dat Maxima ook dikwijls bakken kritiek over zich krijgt die niets met mode te maken hebben en nu is het blijkbaar de beurt aan Letizia. Op mijn statement waren toen reacties gekomen dat het hier wel over mode gaat op deze site. Wel als ik sommige reacties op Letizia lees, dan zie ik weinig mode. Ik vind die mantel nogal ruim gemaakt. Ik vroeg me wel af of het daar dan zo koud / fris is om een mantel te dragen ? Het is toch ook zomer momenteel in Mexico of vergis ik mij ? Maar ja daar zal overal wel de airco aan staan. Van daar misschien dat ze een mantel draagt ? Haar haarstijl vind ik wel iets hebben. Dan hoef je geen hoed te dragen als je zo gecoiffeerd bent (euh Vlaamse uitdrukking zeker LOL ?).

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 04 jul 2015 - 09:51

Voor deze gelegenheid wel, maar ik vind dat hoeden,handschoenen en juwelen gewoon horen bij een staatsbezoek. Er lopen al genoeg praktische mensen op de wereld, een koningin mag van mij lekker uitpakken ;) (En daarom hou ik ook zo van de stijl van Máxima, haha)

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 04 jul 2015 - 12:51

Maar ik kan haar stijl niet altijd koninklijk vinden...............
Beatrix en Elizabeth van Engeland dat zijn altijd koninginnen..........op meters afstand is dat te herkennen, ook nu nog heeft Beatrix die uitstraling!

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 03 jul 2015 - 23:42

Mooie foto's ! Dank .
Daar zie je ook de andere dame met een broek .
Dit is voor mij echt Letizia ,ze weet hoe het hoort .
Als ze een jurk ,juwelen ,handschoenen etc ( tip van Josine -;) had gedragen ,was ze toch totaal uit de toon gevallen ? ( EN onnodig opgevallen !)

afbeelding van Annetje

Annetje

vrijdag 03 jul 2015 - 23:51

Niets aan toe te voegen.

afbeelding van Annetje

Annetje

vrijdag 03 jul 2015 - 22:54

@paula. Kijk eens op de site Reines & Prinsesses.
Kijk op de laatste dag van het staatsbezoek in Mexico.
Heel veel foto,s en bijna evenveel verschillende gelaatsuitdrukkingen.
Ik doe geen poging om je op andere gedachten te brengen, ik ben echter absoluut niet met je eens.
Op mijn I-pad kan ik geen link plaatsen. Hoop dat het lukt om die site te vinden.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 03 jul 2015 - 23:33

@Annetje: ja ik heb de foto's gezien (dank je Maria!). Inderdaad zie ik haar daar lachen en ontspannen zijn. Dat mis ik in de foto's die ik doorgaans zie. Dan komt ze op mij nogal stijfjes over. Ik hoop dat ze zich meer kan geven door meer haarzelf te laten zien. Dan wordt Letizia voor mij in ieder geval, een stuk leuker!

afbeelding van Annetje

Annetje

vrijdag 03 jul 2015 - 23:50

Zou het er niet aan kunnen liggen welke foto,s er getoond worden?

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 04 jul 2015 - 18:18

Dat is waar. Foto's blijven nu eenmaal momentopnames en iedere situatie is anders.
Omdat we haar niet kennen kunnen we ook niet over karaktereigenschappen oordelen. Misschien is ze binnen de paleize muren heel anders en gaat ze lekker los :)

afbeelding van Annetje

Annetje

vrijdag 03 jul 2015 - 23:48

Klopt Maria. Dank.
Zelf had ik ook nog even Reines @ Prinsesses gegoocheld. Je komt opdezelfde site uit. Ik weet alleen niet hoe ik dit op mijn Ipad zou kunnen, dat linken.

afbeelding van Maria

Maria

zaterdag 04 jul 2015 - 01:13

Leuke site, ga ik vaker bekijken :)

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 03 jul 2015 - 22:47

Is het niet zo dat we wat emotie missen bij Letizia? Juist het zien van verschillende gelaatsuitdrukkingen maakt iemand sympathieker, omdat deze dan méns wordt.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 03 jul 2015 - 16:23

Dames, Ik ben blij dat jullie op MKM reageren en ik moedig jullie aan om dit ook te blijven doen, maar.... ik wil jullie vragen om kwetsende opmerkingen achterwege te laten. Ja, Letizia is dun, ja Letizia heeft een harde belijning in haar gezicht en ja, ze heeft een minimalistische stijl. Maar... kunnen we dan zeggen dat ze een bitch is? (mag je uberhaupt zoiets zeggen over een koningin?) Moeten we dan blijven hameren op haar gewicht? Moet je deze logs wel openen als je Anti-letizia bent?

Zomaar wat nadenkertjes :)

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 04 jul 2015 - 10:48

De opmerking "bitch" sloeg op Maxima, zie elders,
En dat heb ik niet geschreven.

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 04 jul 2015 - 09:42

Prima meegever Josine! Ik vind die kwalificaties niet respectvol (jegens niemand overigens, of ze nu koningin is of niet. Dat heeft er voor mij niets mee te maken).

afbeelding van Annetje

Annetje

vrijdag 03 jul 2015 - 17:07

Bravo, Josine!

afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 03 jul 2015 - 14:12

Ja de opmerkingen zijn wat bout, we kennen haar niet, dus je kunt hoogstens zeggen dat je haar kleding of uitstraling niet leuk / mooi vind. Toch herken ik het gevoel wel een beetje. Letitzia is vaak perfect gekleed en gestyled, maar ook ik vind dat er iets mist. Het komt op mij altijd wat koel en stijf over en ik mis een sprankeling bij haar. Daardoor komt het op mij ook wat gemaakt over. Wat niets af doet aan haar vaak mooie kleding, daarnaast ben ik dol op haar schoenen. Wat heeft ze er veel en wat zijn ze gaaf!!! En ook Letizia zal heel betrokken zijn en een goede koningin zijn, alleen ik persoonlijk mis een beetje de sjeu bij haar.

afbeelding van Maria

Maria

vrijdag 03 jul 2015 - 15:04

Sinds we Beatrix op het balkon hoorden zeggen 'even wuiven' is voor mij het idee van 'sprankeling' of spontaniteit verdwenen.

Als ik dan naar deze foto's kijk: http://www.dutchphotopress.com/event/1805-princess-beatrix-opens-hidden-... weet ik niet of dat wuiven naar het publiek wel authentiek is of 'iets dat van me wordt verwacht maar waar ik eigenlijk een gloedhekel aan heb' of 'daar gaan we weer, want 'ze' zijn er ook weer'. Eigenlijk voeren we met elkaar (publiek en bekend persoon) gewoon een groot toneelstuk op. Dat is eigenlijk wel geinig als ik er zo van een afstandje naar kijk ;-).

En dan keer ik terug naar Letizia: als bij haar de 'sprankeling' ontbreekt heb ik daar geen moeite mee.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 04 jul 2015 - 08:51

Schitterende outfit van prinses Beatrix!

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 03 jul 2015 - 20:26

Het is natuurlijk gewoon een geweldig goed betaalde baan. Niet meer en niet minder.

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 03 jul 2015 - 14:05

"Ik vind haar 3x niks "
" anti Letizia gevoel"
" toch moet ik haar niet "
Dit gaat over de koningin van Spanje .
Ik denk als je dat schrijft over Maxima ,je de hele fan club hier over je heen krijgt !
Ik ben het met hierboven geschreven reacties eens ,heel mooi gestyled en perfect opgemaakt !
Zie ik veel liever dan clown monden en glim / bling kleding ( jaja ik durf ,je kan hier toch alles schrijven -:!)

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 03 jul 2015 - 14:22

Lees eens wat er allemaal op 10juni over Maxima geschreven is.
Je hoeft toch ook niets met haar "te hebben". Je mag als mening toch zeggen dat je het niets vind. Dat komt niet altijd leuk over, maar we doen het ook over Mathilde, over Mette Marit, over Kate en ga zo maar door. Omdat Letizia's kleding op dit moment door de staatsbezoeken veel beschreven wordt, komt er even zo vaak bewondering en ook kritiek.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 03 jul 2015 - 14:37

10 juni ging het, als ik het me goed herinner, over haar kleding, de fameuze culotte, niet over Maxima's (vermeende) karakter of lichaam. Vind ik wel een verschil.

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 04 jul 2015 - 10:45

Vandaag nog schrijft iemand dat ze bitchy is, de verhalen over de botox en haar gewicht komen ook regelmatig terug. Over haar lachen met open mond, over haar lelijke benen en ga zo maar door. Allemaal opmerkingen lijf, leden en karakter van Maxima.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 03 jul 2015 - 15:33

Klopt, dat gebeurt, en vind ik ook niet nodig, ik ken het beste mens niet, wij waarschijnlijk allemaal niet, en met een lichaam wordt je geboren. Ik heb gevoel dat het bij Letizia vaker over karakter en lichaam gaat, en bij Maxima toch vooral over de kleding. Bovendien wordt er bij Maxima (terecht wel hoor) meteen bovenop gedoken door "team-Maxima" als er een keer kritiek op haar als persoon is (en als het kritiek op haar kleding is gebeurt dat trouwens ook, wie heeft ook al weer die boze mail naar Natan geschreven over de c...te? Hilarisch toch? Het is een volwassen vrouw!) Voor mijn gevoel kan Letizia ook wel wat verdediging gebruiken ;)

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 03 jul 2015 - 11:14

Wat verrassend! Ik was in de veronderstelling dat het om de kleur poeder roze ging! Zo zie je maar weer met foto's ......
Wit op wit is ook niets mis mee. Is dit seizoen ook helemaal hot. Over hot gesproken ......puffffff
Ik mag haar stijltje wel.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 03 jul 2015 - 11:32

Rozig beige? ;)
Ik vind het een mooie jas, en mooi met wit gecombineerd. De broek en blouse zijn heel casual (ik denk: terrasje aan het water) maar blijkbaar was de dresscode zo, de heren hebben ook geen stropdas (blijkbaar ga je in Mexico zo naar een museum, weer wat geleerd). Haar haren zo met flink veel slag vind ik geweldig. De lippenstift en blush vind ik opvallend mooi.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 03 jul 2015 - 11:38

Ik vind het ook een mooie en trendy combi. Zowel qua kleur als stijl.
Ja, laten we het maar op beige houden met een roze ondertoon.:)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 02 jul 2015 - 23:43

Wat een hippe jas en wat zit het haar moii! Ik was nog enthousiaster geweest als ze voor een jurkje of strakke rok gekozen had... Nu leuke combi, maar wel wat informeel voor een staatsbezoek. Alhoewel de presidentsvrouw ook niet dressed is voor een staatsbezoek. Letizia wint het dan toch weer!

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 02 jul 2015 - 22:28

ik weet ook niet wat het is maar ik heb ook een anti Letizia gevoel ik vind ze niet lelijk altijd netjes verzorgd en toch moet ik haar niet ik weet ook niet hoe het komt

afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 03 jul 2015 - 08:42

jeannine. Dat heb ik nu ook. Netjes,verzorgd,braaf. Voor mij ziet ze er zo onecht uit.Ik heb het al eerder gezegd, als men zou zeggen dat het een barbiepop blijkt te zijn zou ik het meteen geloven. Volgens zeggen is ze heel heel erg perfectionistisch.Dat is dan ook wel te zien vind ik.Wat Maxima wat dat betreft te kort komt heeft zij te veel.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 03 jul 2015 - 11:21

Grappig. Daar denk ik anders over. Ik vind Maxima een beetje onecht. Vaak spontaan en uitbundig maar aan de andere kant vind ik haar ook wel weer een echte jetset-prinses. En van mensen die haar wel eens ontmoet hebben heb ik gehoord dat ze ook behoorlijk bitchy en arrogant kan zijn. Maar ja, dat is ook maar van horen zeggen. Kortom: niets is wat het lijkt en als buitenstaander blijft het gissen hoe prinsessen en koninginnen in het echt zijn. Misschien is het wel goed wanneer we ons op dit blog maar gewoon beperken tot de mode die ze dragen!

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 04 jul 2015 - 15:29

Sofia en Elise1, ik ben het met jullie allebei eens, ik vind ze eigenlijk allebei onecht en ik denk ook dat Maxima een verrekt goeie actrice is en dat veel mensen dat niet zien.

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 03 jul 2015 - 13:29

Ik heb juist altijd een beetje met haar te doen,,waarschijnlijk hoeft dat niet, maar toch........
De Spaanse koninklijke familie lijkt me niet de meest makkelijke en spontane familie om je daar direct thuis bij te voelen, dan is ze ook nog Koningin geworden in een moeilijke tijd, veel problemen in de familie, de economie is een drama, als je dan ziet hoe Maxima in ons land is binnen gehaald, hoe ze in de familie is ontvangen, en natuurlijk haar spontaniteit, dan is het verschil wel groot.En misschien wil Letizia wel spontaner en vrolijker overkomen.... maar wat er niet inzit komt er ook niet uit.......

afbeelding van Gert

Gert

vrijdag 03 jul 2015 - 20:22

Haar kleding zit altijd perfect en ze heeft eem mooie klassieke smaak. Maar vaak vind ik het allemaal zo keurig...misschien is het dat wel waarom ze voor mij niet zo boeiend is.

afbeelding van Maria

Maria

vrijdag 03 jul 2015 - 03:01

Schitterend, Marinde en Jeannine. Ik vind Letizia mooi, stijlvol, en haar ingetogen- en bescheidenheid positief. Ik vind haar kortere haar met vlechten en haar glimlach erg leuk.

Hoe bepaal je of dat 'anti-gevoel' of dat 'haar niet moeten' op echt iets dat met die persoon te maken heeft berust?

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 02 jul 2015 - 22:14

Wat is het toch dat ik Letizia niet leuk kan vinden? Is ze té dun? Té netjes? Vind ik haar wat verlegen of juist arrogant? Ik vind niet al haar kleding even leuk maar over het algemeen heb ik daar geen negatief commentaar op. Ze lijkt hard te werken. En toch vind ik haar 3x niks. Heeft het te maken met haar ingetogenheid? Ik zie haar nooit eens echt lachen.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 03 jul 2015 - 11:17

Hier lijkt de jas weer niet wit!

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 02 jul 2015 - 18:44

Ik vind dit echt een leuke jas, prachtige kleur en een hele mooie kraag, de driekwart mouwen geven het model ook net wat meer sjeu., ik heb het idee dat de zomerjas weer in is.............moet er vandaag even niet aan denken, maar het lijkt me geweldig om zo,n model jas te hebben............!!
Ik houd niet van broeken ,maar met een mooi jurkje eronder zal deze jas ook goed tot zijn recht komen.
Beatrix heeft ook vaak mooie mantels gedragen , dit model doet mij daaraan denken,,

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 02 jul 2015 - 17:53

De jas vind ik erg leuk. Haar kapsel zit zo ook erg leuk. Als ze haar haar stijl heeft, vind ik het ook minder mooi. Ik zie haar graag met zo'n leuk gekruld kapsel!

afbeelding van Annetje

Annetje

donderdag 02 jul 2015 - 17:53

Toch wit?
H&M komt net met een mail, wit op wit.
Helemaal de zomerhit 2015.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 02 jul 2015 - 18:33

Ha ha, die email ook ontvangen, moest ook meteen aan deze post denken toen ik hem kreeg!

afbeelding van Annetje

Annetje

donderdag 02 jul 2015 - 21:39

Helemaal met je eens Henny.
Poederroze is een chique kleur.
Staat haar beeldig en het model is oversized.
Wie zei dat ze niet zulke strakke kleding moest dragen?
Ik vind het beeldschoon, niet opgedirkt met allerlei toeters en bellen.
Zoals overdreven handschoenen of vogelnesten. Daar moest ik zo om lachen.
Ik houd erg van haar manier van kleden. Less is more.
Letitia's hele outfit heb ik nog niet kunnen bewonderen. Komt vast nog wel.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 02 jul 2015 - 15:07

Leuke dat poeder roze? Op de ene foto ecru/beige en op de andere kleur poeder roze. Ik hou het maar op poeder roze. Ik denk dat de jas niet te groot is, maar het model is wijd :)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 02 jul 2015 - 14:49

Leuk dat we zo op de hoogte worden gehouden!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 02 jul 2015 - 14:11

De mannen zijn zonder das. Blijkbaar is t een wat informele bijeenkomst. Jasje is leuk maar had t ook liever op een jurkje of rokje gezien. Ik dacht eerst dat t jasje roze was maar toch ecru? Meer kleur voor een queen vind ik beter.

afbeelding van Sle

Sle

donderdag 02 jul 2015 - 13:34

Inderdaad maken die krullen haar gezicht veel zachter. Nog eens extra benadrukt door een voorzichtige glimlach.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 02 jul 2015 - 13:23

Hoewel ik Letizia graag met bedekte armen zie, vind ik dit weer niet mooi. Het heel lichte beige, bijna gebroken wit, vind ik niet mooi op de witte broek en top. Daarbij is de jas in mijn ogen een paar maten te groot.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?