Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 22 mrt 0 reacties

Staatsbezoek Luxemburg aan Frankrijk – dag 2 en 3 + nieuwe portretfoto's Claire en Maria Teresa

De afgelopen dagen hebben de Luxemburgse Royals een Staatsbezoek gebracht aan Frankrijk. De eerste dag waren alleen Groothertog Henri en Groothertogin Maria Teresa aanwezig. Maar op de tweede dag zagen we Prinses Alexandra tijdens een deel van het bezoek aanschuiven. Zij woont in Parijs, en voor haar is het natuurlijk makkelijk om 'even' te komen. Maar, tot mijn grote verrassing, was zij niet de enige die kwam opdagen. Bij de contraprestatie verschenen ook Erfgroothertog Guillaume en Erfgroothertogin Stephanie, Prins Louis, Prins Felix en Prinses Claire en natuurlijk ook Prinses Alexandra. Alleen jongste zoon Prins Sebastien was niet aanwezig. Wat enorm leuk dat er zoveel familieleden aanwezig waren! En daarnaast waren er ook nog een aantal (voor de meesten van ons) onbekendere familieleden van de Luxemburgse Royals, maar dat is voor deze website niet zo interessant ;).

Dagprogramma 20 maart:

Kleding Groothertogin Maria Teresa droeg een zwarte mantel met bijzondere accenten, zwarte pantalon en witte blouse.

Foto

Foto

Voor haar tweede outfit koos ze voor (dezelfde) zwarte pantalon met een groene mantel met patroon.

Foto

Foto

Kleding Prinses Alexandra

Alexandra koos ook voor een donkere pantalon met een witte blouse. Daar overheen droeg ze een donkerblauwe mantel met witte accenten.

Foto

Avondprogramma 20 maart:

ParisMatch heeft een video van de receptie, waar de onderstaande screenshots uit gemaakt zijn.

Kleding Groothertogin Maria Teresa: een zwart broekpak met een kort jasje, gecombineerd met een lichte top en een opvallend groen collier.

Foto

Kleding Erfgroothertogin Stephanie: een wit mouwloos kanten cocktailjurkje.

Foto

Foto

Kleding Prinses Claire en Prinses Alexandra: Claire draagt een witte midi-japon met brede ceintuur en Alexandra gaat gekleed in een witte top op een zwarte skinny broek.

 

Dagprogramma 21 maart:

Kleding Groothertogin Maria Teresa: Op deze laatste dag kiest Groothertogin Maria Teresa voor een lichte pantalon met een bijpassende lange mantel. Onder de mantel draagt ze een zwarte top. Maria Teresa maakt haar outfit compleet met een wit/zwarte sjaal met print.


 

 

Vandaag is Groothertogin Maria Teresa 62 jaar geworden. Ter gelegenheid van haar verjaardag zijn maar liefst 3 nieuwe foto's vrij gegeven, die overigens gemaakt zijn in 2017.

Prinses Claire werd gisteren 33 jaar. Ook van haar werd een foto geplaatst, die echter niet in het persgedeelte staat. Daarom plaatsen we deze even op een andere manier.

 

Wat vinden jullie van de kleding van de Luxemburgse dames tijdens het Staatsbezoek? En wat vinden jullie van de nieuwe foto's en van de kleding die Groothertogin Maria Teresa daar draagt?

Foto's ©Monarchie (Lola Velasco maakte de foto's van de Groothertogin), screenshots diverse video's Wort.lu/RTL.lu/ParisMatch

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments