Zoals jullie in de andere logs hebben kunnen lezen, is ons Koningspaar momenteel op Staatsbezoek in Luxemburg! In de andere logs was er - uiteraard - volop aandacht voor de kleding van Koningin Maxima. In deze log kijken we naar de kleding van Groothertogin Maria Teresa en Erfgroothertogin Stephanie!

 

Dag 1 Groothertogin Maria Teresa: lichte japon met oudroze mantel en bijpassend dopje. Ontwerper onbekend.

Foto

Foto

Foto

Dag 1 Erfgroothertogin Stephanie: Groene japon met een cremekleurige grote hoed met groene accenten. Ontwerper onbekend.

Foto

Foto

Dag 1 Staatsbanket Groothertogin Maria Teresa: een eerder gedragen galajapon van Elie Saab. Juwelen: Belgische scroll Tiara.

Foto

Foto

Foto

Dag 1 Staatsbanket Erfgroothertogin Stephanie: een oudere witte galajapon van Elie Saab, eerder gedragen door Groothertogin Maria Teresa. Juwelen: Chaument Diamanten en Parel choker tiara.

Foto

Foto

Dag 2 Groothertogin Maria Teresa: zwarte broek en top met een paarse mantel van Yves Dooms, eerder gedragen tijdens het Staatsbezoek van Portugal aan Luxemburg in 2017. Haar nieuwe donkerblauwe clutch is van Bottega Veneta, gezien het vlechtwerk ;).

(Gezellige foto trouwens!)

Foto

Foto

Foto

 

Dag 2 Contraprestatie Groothertogin Maria Teresa: nieuwe galajapon met tropische print, opnieuw Elie Saab. Japonnen van dezelfde stof zijn te zien in de Resort Collection 2018 van Elie Saab.


I believe Grand Duchess Maria Teresa is wearing a custom made Elie Saab gown tonight! Similar design as the custom Saab one she wore in March and same print from the Resort 2018 collection I believe. I sent an email asking for confirmation
@RickEversRoyal / Cour Grand-Ducale pic.twitter.com/7fkjdap3qU

— HeavenLM (@HeavenQRF) 24 mei 2018

Dag 2 Contraprestatie Erfgroothertogin Stephanie: opnieuw een japon van Elie Saab, eveneens eerder gedragen door Groothertogin Maria Teresa. Het Luxemburgse Groothertogelijke huis is maar zuunig. Ik gun Stephanie een mooie fleurige nieuwe galajapon! Al misstaat deze haar mijns inziens zeker niet!

Welke outfit sprong er voor jou het meeste uit?

Afbeeldingen: screenshots video's/uitzendingen ©RTL.lu Info met dank aan Luxarazzi blog en twitteraars!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 25 mei 2018 - 20:42

MT heeft een beeldschoon gezicht en fantastisch haar. Haar kleding is mooi en flatterend, maar leidt niet af: ik zie haar hoofd, wat ze ook aanheeft. Mooi.
Gun S styliste van hetzelfde kaliber (en mezelf ook).

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 25 mei 2018 - 19:02

Ik vind dat alle dames er mooi uitzien en ik vind het leuk dat ze recyclen. Ik begrijp alleen niet dat het lukt, want Stephanie is toch veel langer dan haar schoonmoeder?

afbeelding van Kuifje

Kuifje

vrijdag 25 mei 2018 - 18:17

Was Koning Willem Alexander ziek tijdens dit staatsbezoek ? Op het Staatsbanket oogt hij moe en bleek en ook zijn haar ligt er niet flamboyant bij.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 25 mei 2018 - 19:45

Er zat gel in zijn haar.

afbeelding van Snijders

Snijders

vrijdag 25 mei 2018 - 18:35

Kon ook wat vermoeid zijn. Was een heel druk programma.

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 25 mei 2018 - 13:46

MT mooi gekleed. Mooie vrouw ook.

Stephanie is prachtig in het groen, maar erg jammer dat zij de avondjurken van schoonmoeder draagt. Dat maakt haar wat ouwelijk, vooral de witte. Zij heeft al een klassieke uitstraling, als ze dan ook nog iets draagt wat ouwelijk over komt in mijn ogen dan is dat jammer.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 25 mei 2018 - 11:52

Wat een miiie vrouw is Maria Thérèse toch. Prachtige kleding, waar volgens mij Natan in te herkennen is bij de dagkleding. De galajurk bij het staatsbanket is echt een topper!
De kleding van Stephanie is helaas allemaal erg ouwelijk. Positieve uitzondering de jurk van de tegenprestatie en de groene jurk bij aankomst. Ik gun haar zo wat meer flair en hippere kleding. Dit kan ze over 30 jaar ook nog dragen.
Heel leuk dat er veel gerecycled is, door Máxima en Maria Theresa.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 25 mei 2018 - 13:37

De mantels van dag 2 en 3 zijn sowieso niet van Natan, maar van Yves Dooms. Dag 1 weet ik niet, ze draagt vaak Armani, maar zou mij niet verbazen als dit ook Yves Dooms is.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 25 mei 2018 - 08:34

De groothertogin ziet er altijd heel mooi uit. Ze weet zich perfect te kleden. Kan ik helaas niet zeggen van de erfgroothertogin. Vind dit keer haar jurk tijdens de contraprestatie best aardig en ook het groene jurkje kan er redelijk mee door. Maar ze ziet er toch altijd wat ouwelijk en braafjes uit voor zo'n leuke jonge meid.
Wat ik overigens altijd heel hilarisch vind zijn die begroetingingen tijdens zo'n staatsbezoek. Dezroyals trekken twee of drie dagen bijna 24 uur (nou ja, op de nachten na hoop ik...) met elkaar op. En iedere keer als ze elkaar weer zien is de begroeting alsof ze elkaar jááááren niet hebben gezien. Humor.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 25 mei 2018 - 07:47

Wat vinden andere lezers van deze outfits? En wat vinden jullie van het vele recyclen in Luxemburg? Goed of zie je juist liever iets nieuws? Ik ben benieuwd naar jullie mening!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 24 mei 2018 - 23:35

Ik vind MT er altijd mooi verzorgd uit zien in goede haar flatterende kleuren. Klein en vol geven helaas minder opties om af te wisselen met stijlen. Daarom lijkt t allemaal wat op elkaar. De twee avondjurken zijn wel verschillend en beide een schot in de roos. De groene jurk van Stephanie is mooi met geinige hoed. De eerste avondjurk zou ik maar weer in de oude doos doen. Heldere kleuren staan haar beter. Haar lieve lach maakt haar toegankelijk.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 24 mei 2018 - 23:20

Het gele pakje bij het begin van het staatsbezoek. Vond ik het mooist

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 24 mei 2018 - 23:42

Deze log gaat over MT en Stephanie, niet over Maxima ;).

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 24 mei 2018 - 22:28

Ik vind Stephanies groene jurkje en de hoed met groene versiering erg mooi! Staat haar mooi, jong en vrouwelijk!

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 24 mei 2018 - 22:25

Maria Theresa heeft een lastiger figuur; klein en voller. Maar ze weet zich heel goed te kleden. Ze oogt verzorgd en passend bij de gelegenheid. Stephanie is een jonge vrouw maar ze kleedt zich wat braafjes. Netjes, maar niet stralend. Die witte Ellie zit wat onflatteus bij haar buik en boezem.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 24 mei 2018 - 22:28

Dat krijg je als je op twee gala avonden een oude galajapon van je schoonmoeder draagt. Er zijn zoveel mooie te koop! Koop toch please een stel vrolijke fleurige vlotte nieuwe japonnen, als jonge vrouw!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 24 mei 2018 - 22:52

Correctie: ik zag net wat foto's van de Stephanie vanavond, maar ze ziet er in de zachtroze gebloemde japon van MT toch echt wel prachtig uit vind ik.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?