Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 22 jun 0 reacties

Staatsbezoek Italië en Vaticaanstad – dag 3 Handelsdiner

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Sergio Mattarella van de Republiek Italië van 20 juni tot en met 23 juni een staatsbezoek aan Italië. Naast Rome zullen ook Palermo in het zuiden en Milaan in het noorden worden bezocht. De Koning en Koningin worden vergezeld door minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken. Het Koninklijk Paar brengt eveneens een staatsbezoek aan de Heilige Stoel in Vaticaanstad op donderdag 22 juni.

’s Avonds bezoekt het Koninklijk Paar een voetbal clinic voor jeugdspelers uit de regio. Bij het evenement werken de KNVB, de Italiaanse voetbalbond en voormalige Nederlandse topspelers bij Italiaanse clubs samen. Clarence Seedorf ontvangt de Koning en Koningin bij de clinic, die plaatsvindt naast de Dom. Afsluitend wonen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima het Trade Dinner bij. Alle leden van de parallelle economische missie zijn aanwezig, met hun Italiaanse netwerk.

Outfit Máxima: tijdens het handelsdiner draagt Máxima de derde outfit van vandaag. Opnieuw Máxi en zwart, maar ditmaal een ontwerp van Valentino. Lekker toepasselijk, aangezien Valentino een Italiaanse ontwerper is. 

Foto: Monarchypress.com

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments