Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 02 nov 0 reacties

Staatsbezoek Australië – dag 3 dagprogramma

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november 2016 op uitnodiging van gouverneur-generaal Sir Peter Cosgrove een staatsbezoek aan Australië.

De Koning en Koningin worden bij hun bezoek vergezeld door minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken. Het Koninklijk Paar bezoekt Perth, Canberra, Sydney en Brisbane. Aansluitend op het bezoek aan Australië wordt van 7 tot en met 9 november een staatsbezoek aan Nieuw-Zeeland gebracht. Minister Henk Kamp van Economische Zaken en minister Lilianne Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking leiden gelijktijdig een economische missie naar deze landen.

Canberra, woensdag 2 november
In Canberra leggen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima een krans bij het Australian War Memorial. Aansluitend spreken zij met Australische en Nederlandse veteranen uit de Tweede Wereldoorlog en de ISAF missie in Afghanistan. Vervolgens vindt een ontmoeting plaats met minister-president Turnbull en zijn echtgenote. Na deze ontmoeting staat het gezelschap stil bij het MH17 monument en spreken Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima met vertegenwoordigers van Australische (hulp)diensten die assistentie hebben verleend na de MH17 vliegramp. Bij het Government House heet gouverneur-generaal Sir Peter Cosgrove het Koninklijk Paar welkom en krijgen zij een staatslunch aangeboden. Het bezoek aan Canberra wordt afgesloten met een gesprek bij de Nationale Archieven met Australiërs van Nederlandse afkomst.

Outfit: Passend bij de rode klaprozen – het symbool van de Britse veteranenorganisaties- draagt koningin Máxima een japon van rood/oranje kant. De ontwerper is Edouard Vermeulen van modehuis Natan. Máxima's hoed komt-zoals gebruikelijk- van hoedenmaakster Delvigne. 


Foto: Rick Evers 


Foto: Rick Evers 

Outfit van Natan:

Accessoires

Bekende hoed van Delvigne:

Bekende slingbacks van Natan:

Clutch van Banana Republic:

Afbeeldingsresultaat voor oranje clutch site:www.modekoninginmaxima.nl

Sinds 2003 draagt Máxima met regelmaat juwelen met citrien. De set begon met lange oorhangers, maar bestaat inmiddels uit meerdere oorhangers, een broche, ringen en een armband. Vandaag draagt Máxima de oorhangers die we voor het eerst zagen in augustus 2016, de brede armband van citrien en een opvallende ring. 


 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments