Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 11 okt 19 reacties

Schattig: Máxima draagt armband met foto’s van haar dochters

Dat Máxima dol is op gepersonaliseerde armbanden is algemeen bekend. Haar nieuwe aanwinst is wel heel bijzonder.

Tijdens het staatsbezoek aan Zweden werd ze gezien met een armband met fotobedeltjes van haar dochters. Cute! Het zou mij niet verbazen als dit een geschenk is van de Zweedse royals, want aan dat hof zijn ze dol op manchetknopen en juwelen met een foto.

Foto: PPE

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
19 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Voor een medaillon met ” geschiedenis” heb ik wel respect. Ik koester -maar draag hem niet – zelf een “overlevings” medaillon van mijn grootouders die net voor de 1 ste wo verloofd waren en die mijn grootmoeder gedragen heeft tot de terugkeer uit krijgsgevangenschap van mijn grootvader. Of hoe liefde een drijvende kracht kan zijn.
Volgens de info hier beschikbaar gaat het bij deze “nieuwe” armband om de drie dochters. Er zijn -als ik het goed zie- in ieder geval meerdere foto ’s verwerkt. En dit vind ik dan oprecht naast alle andere vormen van “gezinsarmbanden” – die hier ook gedragen worden – te veel van het goede en in de totale collectie de meest infantiele.
Ook als de foto’s van overledenen zouden zijn vind ik de goed zichtbare foto’s te dominant aanwezig aan de pols. Er bestaan discretere lijstjes/ juweeltjes/ in hartvorm of andere die zelfs gesloten kunnen worden .

Ik verbaas me met name over vier armbanden aan een pols. Daardoor vind ik ze alle vier minder mooi uitkomen.

Ik denk ook dat het Maxima’s zus is. Leuke armband. Lief

Ik denk t ook

Moeilijk om hier één van de dochters van ons koningspaar in te herkennen….!
Ik vraag mij af: kan het ook een wat jongere afbeelding zijn van het overleden zusje Inés van Maxima?
In dat geval draagt Maxima deze armband misschien omdat zij in deze periode een bijzondere herinnering heeft aan haar?

ik dacht ook meteen aan Inez. In dat geval kan ik het wel waarderen. Anders inderdaad infantiel.

Ik dacht ook aan Inez inderdaad
Infantiel??? Ik snap dat niet

Andere vraag, de diamanten armbanden met bloemen ook nieuw? Mij niet eerder opgevallen nl. En ik denk eerder een cadeau van de Zweden die wel meer van dit soort juwelen dragen. Als dat zo is dan is het alleen maar netjes dat ze deze al draagt.

Nee hoor, die heeft ze al een tijdje. Volgens mij een cadeau van een anders staatsbezoek. Ik dacht een bezoek aan Midden Oosten of Azië, maar weet het niet zeker

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Wat leuk!!! Ik vind het heel bijzonder en persoonlijk en daarom zo geweldig!!!

Wat een leuke armband! Helemaal Máxima!

Niet schattig maar infantiel. Ik vraag mij af, waarom?

Leuk, maar meer voor toen de dochters nog klein waren, ik denk dat mijn dochters het nu ook een beetje awkward zouden vinden, die zijn 16 en 17, dus vergelijkbare leeftijd.

Is het niet een beetje raar en kinderachtig om zo.n armbandje te dragen als je dochters al zo groot zijn ?

Ik ook in het geheel niet. En verder eens met Maribrune, de armband is redelijk infantiel (wie er ook op de foto staat).

De hoeveelste gezinsarmband ????
Deze is wel de meest – sorry voor de uitdrukking – infantiele…. .
alsof dergelijke armbanden een uitdrukking kunnen zijn van wat een ouder voor zijn kinderen kan voelen ….

Last edited 1 jaar geleden by maribrune

Totaal geen liefhebber van dit soort bedels. Hopeloos tuttig/truttig. Sorry Josine.

Yes, had ik het toch goed gezien: een nieuwe armband….

Geweldig! Wat een cadeau!