In maart 2014 waren Prinses Margriet en Prinses Laurentien samen aanwezig bij de uitreiking van de ECF Princess Margriet Awards in Brussel. Prinses Laurentien was gekleed in een jurkje in lichte tinten, met een soort ruitprint.

Bij het jurkje droeg ze mooie bijpassende oorbellen. Het jurkje vind ik haar heel goed staan, maar ik vind het wel heel jammer dat ze er een gele sjaal bijdraagt. De sjaal vind ik absoluut niet passen bij het jurkje. Persoonlijk denk ik dat het plaatje compleet was geweest zonder sjaal. 

Vanochtend kwam ik tijdens het speuren naar kleding van Laurentien ineens dit jurkje in donkerblauw met wit tegen. De print van het jurkje herkende ik direct, omdat ik al heel wat keren dit jurkje heb proberen te vinden. Na even verder zoeken zag ik dat het inderdaad om eenzelfde jurk in een andere kleur ging! En het leukste hiervan vind ik, dat het een merk is waarvan ik me niet kan heugen dat ik ooit eerder heb gehoord dat Prinses Laurentien hier kleding van droeg: Essentiel Antwerp! Het enige nadeel van het jurkje vind ik de opvallende donkere rits. Opvallende ritsen zijn momenteel erg in bij jurken, ook bij designerkleding. Wat mij betreft mogen ze daar heel snel mee stoppen.

Wat mij betreft mag ze hier vaker iets gaan kopen, maar dan met bijpassende accessoires. En dit jurkje mag ze recyclen, graag zelfs!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Beelden prinses Laurentien: screenshots - Overige afbeeldingen: Essentiel Antwerp

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Suyari

Suyari

zaterdag 05 jul 2014 - 16:55

Ik vind het een hobbezak. Ze kan veel beter, dit dot niets voor haar.ik vind het een miskleun. Gelukkig geen bril op het hoofd.

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 05 jul 2014 - 15:49

Ik vind het wel wat hebben met dat bleekroze en naar oker neigend geel. Zonder de sjaal zou het jurkje gauw wat te braaf worden. Die dracht over één schouder associeer ik ook met oudere, beetje artistiekerige dames uit bepaalde kringen. Maar Laurentien pikt zo'n idee eruit om haar eigen, damesachtige en tegelijk hippe stijl te creëren. Daarom past de look good bij haar. De oorbellen zien er van een afstandje mooi uit, ze lijken doorzichtig? Ze matchen in elk geval goed met de rest.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 05 jul 2014 - 15:07

Laurentien heeft een geweldig figuur. Daardoor kan ze allerlei modellen dragen. Dit simpele jurkje staat haar. Jammer van de shawl. Alleen oorbellen en een armband zouden het geheel compleet gemaakt hebben. Verder ben ik het met je eens dat die opvallende ritsen in de meeste gevallen niet echt mooi zijn. Ik denk bv aan de groene avondjapon van Lanvin die Màxima droeg bij het bezoel van Albert van Monaco. De rits aan de zijkant gaat altijd wat hobbelen en dan zit de jurk niet meer mooi.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 05 jul 2014 - 13:02

Leuk en hip jurkje van Essentiel. Ik hou zelf wel van dit merk. Alleen de sjaal begrijp ik ook niet goed. Ik zou zelf gekozen hebben voor een bijpassende ketting met bijpassende armband. Schoenen zover te zien goed gekozen. :))

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 05 jul 2014 - 12:36

Jurkje wel heel leuk ,en betaalbaar !
Sjaal een misser .
Of het Laurentien staat , toch vind ik dat ze dit wel kan hebben .
Beter dan die excentrieke toestanden -;)

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 05 jul 2014 - 12:03

Door de korte lengte en het rechte model lijkt het meer een tuniek dan een jurkje.Dit model doet helemaal niets voor je figuur, dat is jammer, want Laurentien heeft een goed figuur, sjaal begrijp ik ook niet .
Ben er niet weg van.!
Maar Josine ,voor jou met je beginnende zwangerschapsbuikje, zou dit wel eens wel heel leuk kunnen staan.............!!!

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

zaterdag 05 jul 2014 - 10:17

Ik ben er geen fan van. Lichte (pastel) kleuten staan niet zo bij Laurentien vind ik...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 04 jul 2014 - 23:41

Leuk jurkje. Alhoewel de sjaal hetzelfde dessin heeft en een verassende combinatie is met het jurkje, zie ik de jurk liever zonder sjaal. Okk alweer een mooie kleur die Laurentien veel mooier staat dan alle felle kleuren waar ze vaak voor kiest.

afbeelding van Sanne

Sanne

vrijdag 04 jul 2014 - 22:18

Wat een leuk jurkje zeg! En goed gevonden! :)
Wel jammer van de sjaal, die vind ik er ook niet geslaagd bij, niet qua kleur maar ook gewoon qua idee/model. Zo'n sjaal over één schouder vind ik niet zo geslaagd, bij bijna niemand. En Laurentien vind ik er te jong en hip voor... Heb 't idee dat vooral wat oudere dames op zo'n manier hun sjaal dragen namelijk.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?