Op maandag 21 september gaf Prinses Laurentien het startsein voor de Safety Deal eNosenetwerk Zuidwest-Nederland. Prinses Laurentien was hierbij aanwezig in het kader van haar functie als Senior Adviseur van de Haven van Rotterdam. De Prinses droeg een zwarte broek met een blazer met print. Helaas heb ik geen heel duidelijke foto’s beschikbaar, en de ontwerper van haar kleding is mij dan ook niet bekend.

Foto ©Haven Rotterdam

Op dinsdag 22 september was Prinses Laurentien 1 van de sprekers tijdens de International Consultancy Conference in hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Het thema waarover Prinses Laurentien sprak was: The power of dialogue; learnings from a new generation. Laurentien ging gekleed in een zwart broekpak, met een lichtgele/crèmekleurige top.

Prinses Laurentien was gisterochtend in Ierland aanwezig bij de Right to Read Literacy Conference. Deze werd gehouden in Dublin. Prinses Laurentien was keynotespeaker. Ook sprak ze met Ierse politici in het Leinster House over de Europese aanpak van laaggeletterdheid. 

Foto ©Jim Daly

Laurentien ging gekleed in een nieuw jurkje van Gerard Darel! Deze jurk van Gerard Darel kostte oorspronkelijk E 225,- maar is nu te koop voor E 157,50 via Mon Showroom.

Prinses Laurentien combineerde de zwart met witte jurk met groene accessoires. Zo droeg ze een groene armband van de Nederlandse sieraden ontwerpster Mirian van Kampen, van Maison van Belle! Ook Koningin Maxima heeft deze armband (in meerdere kleuren!) in haar bezit!

Op twitter kwam ik overigens ook nog deze foto tegen van Prinses Laurentien. Het zou ik zomaar kunnen dat ze het onderstaande jurkje droeg tijdens de conferentie, en het jurkje van Gerard Darel in het Leinster House, tijdens de gesprekken met politici. Geen idee!

Gisteravond was de actieve prinses alweer aanwezig bij een galadiner van de InterExpo in Amsterdam! Prinses Laurentien was hier keynotespeaker! In eerste instantie dacht ik dat Prinses Laurentien een jurk van Tara Jarmon droeg. De foto in de tweet is namelijk niet scherp, en omdat de prinses niet goed in beeld is, was dat een beetje een gok!

Inmiddels heb ik een foto ontvangen van InterExpo van Prinses Laurentien tijdens het galadiner! Prinses Laurentien droeg een zwarte kanten jurk, zo gaf de dame van InterExpo aan. Voor de veiling van Stichting WeConnect doneerde ze een boek van Mr. Finney. De foto mag hier geplaatst worden met vermelding van de volgende tekst: 

HKH Prinses Laurentien was aanwezig als gast van de educatieve Stichting WeConnect op de 20e Handelsmissie die InterExpo organiseerde 23 en 24 september in het Amstel InContinental. De Prinses verzorgde de keynote namens de Missing Chapter Foundation die zij heeft opgericht en waar zij directeur van is. 
Foto: Nataly Linzey (InterExpo)
 

Prinses Laurentien draagt haar grote collier van Natan. Deze is hier onder te zien. Prinses Laurentien heeft dit collier ook in het roze!

Prinses Laurentien droeg het collier van Natan al eens eerder in het openbaar:

Prinses Laurentien met het roze collier van Natan:

Foto met toestemming ©Royalduo

Ook draagt ze haar ring uit de Leaves collectie van Prinses Margarita

Update: Inmiddels heb ik meer beelden gevonden!

Welke kleding die Prinses Laurentien de afgelopen week droeg vinden jullie het leukst (voor zover dit goed te beoordelen is)?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 26 sep 2015 - 10:17

Ik vind het jurkje van Gerard Darel erg leuk en mooi gecombineerd met de groene armband en vestje.
De kettingen van NATAN zijn ook erg mooi.

Ik vind haar een inspirerende vrouw.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 25 sep 2015 - 20:37

Al ben ik niet heel vaak blij met de outfits en haardrachten van Laurentien, wat word ik enorm blij van haar inzet voor inspirerende onderwerpen!
Jammer dat ik niet bij het congres in huis ter Duin was, wat had ik haar graag over dit onderwerp horen spreken. Op de twee zwarte jurkjes na, ben ik niet heel enthousiast over haar kledingkeuze. Maar de Leaves ring die Margaritha ontworpen heeft, vind ik super. Net als de goudkleurige Natan ketting!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 25 sep 2015 - 19:50

Wat leuk zoveel positieve reacties op de kleding van Prinses Laurentien! Ga zo door, Lau!

Vandaag ben ik bij een activiteit van Pieter van Vollenhoven geweest. Ik werd notabene als pers behandeld en mocht ook in het persvak zitten. Heb dus heel wat plaatjes kunnen schieten en HQ filmpjes gemaakt. Was super leuke middag!

afbeelding van Marije

Marije

zaterdag 26 sep 2015 - 09:50

Wow! Wat leuk TWOR! Laat je hier nog wat foto's zien?

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 25 sep 2015 - 15:46

Het gaat de goede kant op met haar kleding nu haar kapsel nog!

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 25 sep 2015 - 13:05

Wat een leuk jurkje.......... vooral het kanten bovenstukje, heel mooi.!!
Het zal wel komen omdat ik persoonlijk niet zo van prints houd dat ik haar zoveel mooier vind in uni stoffen.
Ketting zal best bijzonder zijn, maar is wel heel opvallend en groot, past ook niet zo goed bij de kanten stof, op een mooie effen wollen stof komt het volgens mij beter tot zijn recht.
Ik hoop dat ze haar haren laat groeien en even door deze fase heen moet, het ziet er zo niet verzorgd uit, beetje ;happerig;

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 25 sep 2015 - 12:36

Wat een drukke agenda! Ik vind haar deze week goed gekleed. Chapeau :) Dat zwarte jurkje met kant aan de bovenkant is echt he-le-maal mijn smaak. Hoop dat je die nog vindt en dat hij dan ook nog te koop is :D

afbeelding van Kaatje

Kaatje

vrijdag 25 sep 2015 - 12:16

Ben het helemaal met Zara eens. Ziet er allemaal goed uit! Met name het Gerard Darel jurkje met de accessoires. De kanten jurk met de heftige ketting... dat moet ik nog even laten bezinken. ;-)

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 25 sep 2015 - 11:37

Ik ben zo blij dat ik geen drukke prints kan ontdekken. Integendeel: zoals Zara al schreef: rustige tinten en dat staat haar echt heel goed. De kanten jurk is erg mooi! Ook het zwarte broekpak vind ik heel goed staan. Nu nog de harde kleur groen eruit (die sluipt er telkens weer in) en ik zeg: Laurentien, goed bezig!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 25 sep 2015 - 12:03

Ik denk dat Laurentien dol is op groen, en dan het liefst gecombineerd met zwart/wit. Daar zie je haar inderdaad heel veel in. Ik denk dat ik maar eens een keer een log ga schrijven over Laurentien in groene kleding. Zeker weten dat er heel wat tevoorschijn komt!

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 25 sep 2015 - 13:29

Het is de teint groen die zo hard maakt. Als ze zachtgroen zou dragen, of mintgroen zou het denk ik heel goed staan. Ik begrijp niet goed dat ze die kleur groen zo mooi vind, het flatteert haar m.i. totaal niet. Beige juist weer wel bijvoorbeeld. Ze moet gewoon geen harde kleuren dragen. En al helemáál geen drukke, onbegrijpelijke prints met allerlei accessoires erbij. Maar alles wat ze op deze pagina draagt, ziet er goed uit!

afbeelding van zara

zara

vrijdag 25 sep 2015 - 11:33

Goed gedaan! Haar keuze voor rustiger tinten maakt haar outfits heel overtuigend. Zilvergrijze blazer: mooi! Broekpak: prima! De combinatie van het zwart kanten jurkje met de forse goudkleurige ketting vind ik 'gewaagd' maar het pakt zeer goed uit. Het Gerard D. jurkje past goed bij haar sportieve figuur. (Mijn enige kritiekpuntje is haar kapsel. Ik snap niet goed waarom haar kapper het met zulke opvallend 'happen' erin knipt. De lichtblonde tint vind ik haar overigens wel goed staan.)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 25 sep 2015 - 09:44

Nieuwe foto toegevoegd van Prinses Laurentien tijdens het galadiner van InterExpo!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 25 sep 2015 - 09:02

Hele goede indruk overall! Het zwarte jurkje met korte mouwen ziet er ook heel bijzonder uit! Complimenten! En wat een activiteiten!

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 25 sep 2015 - 08:38

Ohhhh die zwarte jurk van Tara Jarmon, wow, die is mooi.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 25 sep 2015 - 09:45

Het is toch een ander jurkje. Ik was er al niet zeker van, omdat de foto niet scherp genoeg was (stond er ook bij vermeldt). Nu een foto ontvangen die hier geplaatst mag worden. Is toch een heel andere. Nu geen tijd om te zoeken, maar ben benieuwd waar deze jurk of top van is! Het zou ook wel eens kunnen dat ze deze al wel eens eerder heeft gedragen. Het andere zwarte jurkje uit de tweet van Leinster House heeft ze in ieder geval wel eerder gedragen. Daar moet ik nog even beelden van opzoeken.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

vrijdag 25 sep 2015 - 08:37

Gewoon goed!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

donderdag 24 sep 2015 - 23:53

Jeetje!! Wat een geweldig collier!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 24 sep 2015 - 23:18

Wow wat een bijzondere agenda.
Zwart broekpak is heel mooi. Dat zou vaker kunnen met een kleurige blouse?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?