Op maandag 26 januari 2015 werd in de Pauluskerk in Rotterdam de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Stichting Lezen & Schrijven gehouden. Tijdens de bijeenkomst werd voor het eerst de Taalheldenprijs uitgereikt. En natuurlijk door niemand minder dan Prinses Laurentien! 

Foto met toestemming ©Stichting Lezen & Schrijven

RTL Boulevard had overigens een video van de prijsuitreiking (klik door naar 10:00 minuten), waar de gebruikte screenshots van gemaakt zijn.

Prinses Laurentien droeg voor de gelegenheid een groene wijde broek met (bijna) bijpassende top. Daar overheen droeg ze een lange zwarte blazer en een fleurige sjaal. De sjaal is erg fleurig, en de kleur groen komt er in terug, maar toch vind ik het totaalplaatje niet echt mooi te noemen. Helaas weet ik van geen van de kledingstukken het merk. Tips zijn welkom!

screenshots uitzending ©RTL Boulevard

 

Mogelijk heeft ze het groene shirt eerder gedragen op de 'totempaal-broek', die ze droeg tijdens het Nationale Voorleesontbijt in 2014. Ook draagt ze dezelfde groene schoenen/laarsjes. De zwarte blazer die ze afgelopen maandag droeg is anders dan de zwarte blazer die ze droeg tijdens het Voorleesontbijt. Een video vind je hier.

screenshots video ©DOK Delft

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

zaterdag 31 jan 2015 - 14:08

Jaar deze outfit bedoelde ik... De broek en het niet bijpassende shirtje vind ik jammer en de sjaal zo over de schouder is ook niet echt mijn ding. Jasje wel leuk!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 31 jan 2015 - 11:18

Een "totempaal" broek of niet - leuke vergelijking overigens, ik vind deze broek heel leuk. Ook de bijpassende schoenen en ketting. Alleen de zwarte colbert vind ik wat te zwaar hierbij.

Leuke spontane vrouw, lijkt me :)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 31 jan 2015 - 10:07

Oh nee.... Dit vind ik echt helemaal niets...
Heel snel vergeten!
Haar enthousiaste uitstraling en betrokkenheid maakt het helemaal goed, en uiteindelijk draait het daar toch om.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 31 jan 2015 - 09:57

Hè wat jammer, t-shirt net andere kleur dan de broek...
Als dat nou gelijk was geweest en dan zonder die ouderwetse shawl en goedkoop aandoende sleutelhangers in haar oren dan wat t best gaaf geweest
Maaaaar.... Ik moet absoluut zeggen, wat een hart voor de zaak! Zo stralend en warm haar uitstraling!.

afbeelding van zara

zara

zaterdag 31 jan 2015 - 07:21

Haar kapsel, make-up en oorbellen zijn echt súper! De smaragdgroene combinatie staat haar ook erg goed. De sjaal over één schouder is echt iets van Laurentien. Ik vind het leuk staan; het geeft extra pit aan haar outfit en het benadrukt de lengte van haar figuur. De zwarte blazer vind ik dan weer iets minder geslaagd op de groene broek met wijde pijpen. Misschien had zij het jasje beter open kunnen laten hangen, zodat het wat minder nadruk kreeg, of helemaal weg kunnen laten. Het is daarom naar mijn mening misschien niet haar mooiste outfit, maar ik vind het wel heel sympathiek en toegankelijk overkomen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?