Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 01 sep 12 reacties

Prinses Mary zet schaar in sprookjesachtige avondjurk

Prinses Mary heeft een sprookjesachtige avondjurk laten omtoveren tot een moderne cocktailjurk. Zeg het maar: welke look vind jij mooier?

Foto: PPE/Guido Ohlenbostel en BSR

Ik ga voor....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Na even dubben heb ik zelf gekozen voor Dit. Hoewel de cocktailjurk ook zeker een beauty is, vind ik de langere versie specialer door de zwierige cape. Waar ik blij mee ben, is dat ze het onderste gedeelte van het rokgedeelte hebben ingekort bij de geschubde rand bij haar heupen. Zo is de prachtige zoom intact gebleven. Well done!

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
12 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De avondjurk met cape haalt het voor mij ! En wat een uitstraling heeft mary toch !

Zonder twijfel de cocktailjurk. Zonder lijzige cape krijgt het veel meer pit. Prachtige lengte tot op de enkel.

Wat mij betreft de verandering van nachtpon naar iets waarmee je gezien mag worden.

Ik vind de avondjapon veel mooier, de cape maakt de op zich eenvoudige jurk bijzonder! Heeft ze overigens de voering uit de korte versie laten halen?!

Wat super jammer van die mooie galajurk. De jurk bij Dat is ook heel mooi, maar een galajurk is nu eenmaal specialer. Overigens wel leuk dat ze nogal eens kleding laat vermaken.

Dit! Met cape! Wat jammer dat deze jurk vermaakt is, was zo’n prachtig totaalplaatje, met dat mooie kapsel!
Bij dat is het inderdaad een beetje een lijzige jurk geworden.

Oh wat jammer… ik vind dit zo’n mooie avond jurk. Hopelijk kan ze de cape nog eens los hierbij dragen en dan een paar roze lange handschoenen erbij.
De nieuwe lengte vind ik wel heel leuk

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Ik ga voor “Dit”! De cocktailjurk vind ik te lang; die wordt – ook door haar postuur – hierdoor te lijzig. Lange japon met cape is mooier!

Ik ga voor dit. Heerlijk zo’n zwierige cape, het geeft het avondtoilet net even wat extra swung. De cocktailjurk is op zich mooi vermaakt maar ik had een knielengte voor Mary mooier gevonden. Ik zou de jurk dus nog twee bloemenbanen kant inkorten. Wie weet krijgt deze jurk nog een derde ronde 🙂

Zonder twijfel dit. Dat vind ik een prima jurk, niks mis mee, ook niet heel bijzonder. Dit vind ik wel bijzonder mooi. De lengte, de stof, de cape. Overigens heeft ze bij DAT wel hele gave schoenen aan!

Had ‘m dan even écht goed ingekort, in plaats van deze ietwat laffe net-niks lengte. Ook vind ik bij ‘dat’ de geschulpte randjes bij haar buste raar zitten. En ze kan het hebben want ze is prachtig slank, maar ‘dat’ maakt haar lijzig. Ik ga dus voor ‘dit’.
De schoenen van ‘dat’ zijn trouwens wel spectaculair.

Helemaal met U eens Juffrouw Annie, het maakt haar lijzig Kate-e-rig, hups de ✂️ er nu goed in!

Ik vind ze allebei wel mooi, maar ga dan toch voor “dit”, inderdaad vanwege de zwierige cape die t wat extra’s geeft!