Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 03 apr 0 reacties

Prinses Margriet en Prinses Laurentien bij ECF Princess Margriet Awards

Prinses Margriet, Prinses Laurentien, Prinses Astrid en haar schoondochter Lili waren op 31 maart aanwezig bij de uitreiking van de ECF Princess Margriet Award for Culture. Deze wordt jaarlijks uitgereikt in BOZAR, het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. 

                                     

Prinses Laurentien, als president van European Cultural Foundation (ECF), hield de openingsspeech. Prinses Margriet reikte de prijzen uit. De prijs van ECF is dit jaar toegekend aan de Athene Biënnale (Griekenland) en het Visual Culture Research Center (Oekraïne).

 

Prinses Margriet droeg een rode rok met daarop een blazer van tweedstof. Haar oorbellen hebben wel wat weg van de oorbellen die Koningin Maxima heeft van Ellen Beekmans.

 

Prinses Laurentien draagt een wit jurkje met een fijn, zwart motief van TWIN-Set Simona Barbieri, met daarover een zwart vestje.  De zwarte oorhangers heeft Laurentien vaker gedragen.

 

Prinses Astrid droeg een donkerblauw jurkje met bloemenprint, en haar schoondochter Lili was gekleed ook gekleed in het blauw. Ook voor haar jurk geld dat tips welkom zijn!

 

– – – 

De gebruikte screenshots komen uit deze video van ©Telegraaf.tv. De onderste drie foto's van van de European Cultural Foundation, foto ©Maarten van Haaff.

 

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments