Gekleed in een broekpak van modehuis Natan hield koningin Máxima in de Paleiskerk in Den Haag een toespraak over financieel bewustzijn. Met haar haren lekker los en zonder hoed zien we een heel andere Máxima dan gisteren. Overeenkomst is er echter ook: voor beide gelegenheden koos ze voor een eerder gedragen outfit. Het ensemble van vandaag zagen we eerder in 2009 in combinatie met een rok en ook in 2009, 2010 en 2012 zagen we het jasje met broek voorbij komen tijdens koninklijk bezoeken. Ik vind het een verstandige keuze voor een dergelijk bezoek en ik ben heel nieuwsgierig wat jullie van Máxima's keuze vinden!

 

De eerste keer dat de prinses de outfit droeg was op 8 juni 2009 toen zij in Spanje was voor microkredieten en lunchte met prinses Letizia en prinses Christina.

De tweede keer was op 26 september 2009 toen de prinses aanwezig was bij het evenement 60 jaar Ontwikkelingssamenwerking in de Fokkerterminal te Den Haag.

De derde keer was op 25 november 2010 toen de prinses Egypte bezocht voor microkredieten. 

De laatste keer was op 5 juli 2012 toen zij bij de viering van het 100-jarige jubileum van de Broekerveiling was.

Huwelijksarmband en een nieuwe (prachtige!) clutch:

Foto's met dank aan:

Twitter
PPE 
DPP

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?