Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 21 jan 0 reacties

Prinses Laurentien reikt Taalheldenprijs uit!

Prinses Laurentien opende gisterochtend een schaaktoernooi van Tata Chess bij Nemo Tour in Amsterdam. Het was een druk dagje voor de Prinses, want daarnaast had ze nog 2 andere activiteiten. 

Prinses Laurentien heeft vandaag een toespraak gehouden op de Literacy Conferentie, die van 20 – 22 januari wordt gehouden in Amsterdam. Ook was ze aanwezig bij de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Stichting Lezen en Schrijven, waar ze de Taalheldenprijs uitreikte!


Prinses Laurentien ging gekleed in een wit jurkje met blauwe print. 

Update: Laurentiens jurkje komt uit de najaarscollectie 2015 van Essentiel Antwerp, 1 van haar favoriete kledingmerken! Wat vinden jullie van deze jurk?

Afbeeldingen ©Essentiel Antwerp

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments