Avatar foto Door Josine Droogendijk
Laurentien 03 jan 0 reacties

Prinses Laurentien, Prins Daniel en alle Noorse Royals bij begrafenis Ari Behn

De Noorse Ari Behn, voormalig echtgenoot van Prinses Martha Louise, wordt momenteel begraven in Oslo. Bij de begrafenis is naast de familie van Ari Behn zelf, ook Prinses Martha Louise aanwezig met hun 3 dochters, evenals de Koning en Koningin, Kroonprins Haakon met zijn gezin en Prinses Astrid (zus van de Koning). Daarnaast is ook Prins Daniel van Zweden aanwezig en ook Prinses Laurentien van Nederland. Naast het Kroonprinselijk gezin (waaronder Marius met zijn vriendin), was ook de moeder van Kroonprinses Mette-Marit aanwezig bij de begrafenis.

In deze log spreken we bij wijze van uitzondering niet over de kleding van de aanwezige Royals. Ik volg de dienst, er is zo veel verdriet te merken, en persoonlijk vind ik het niet gepast. Voel je vrij om in een reactie te spreken over Ari, de Noorse familie of over je eigen persoonlijke verdrietige omstandigheden.

De livestream is hier te volgen.

Foto

 

Foto

 

Foto

screenshots livestream ©VG.no/NRK.no

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments