Avatar foto Door Josine Droogendijk
Laurentien 24 jan 0 reacties

Prinses Laurentien leest voor tijdens het Nationale Voorleesontbijt

Prinses Laurentien heeft vanochtend voor gelezen tijdens het Nationale Voorleesontbijt op de openbare basisschool Corantijn in Amsterdam. De Prinses las voor uit ‘Een huis voor Harry’, geschreven en geïllustreerd door Leo Timmers. Het boek gaat over de kat Harry, die op een dag verdwaald raakt en de hulp van vrienden inroept om weer thuis te komen. Een jury van Nederlandse jeugdbibliothecarissen koos Een huis voor Harry als Prentenboek van het Jaar 2019.

De Nationale Voorleesdagen bestaan sinds 2004 en zijn een initiatief van Stichting Lezen, georganiseerd door de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Doel van deze campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. De zestiende editie van de Nationale Voorleesdagen vindt plaats van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 2 februari 2019.

Foto's ©PPE, Albert Nieboer

Bij deze gelegenheid droeg ze een nieuwe jurk van Etro, die ze gekocht heeft bij haar favoriete ontwerper: Hardies Couture uit Den Haag! Prinses Laurentien maakte haar outfit compleet met okergele pumps en clutch, en met groen/zwarte oorhangers. Wat vinden jullie van deze outfit?

Gisteren was Prinses Laurentien lanceerde Kidskracht, lesprogramma's rondom maatschappelijke thema's, in de Jaarbeurs in Utrecht. Laurentien droeg hier een donkerblauwe top met geborduurde kralen. Weet iemand van welk merk dit jurkje is? Laurentien combineerde haar outfit met een zwarte sjaal en groene oorhangers.

Foto's ©Royalduo, Jannemieke

Een dag eerder was Prinses Laurentien te gast bij Tijd voor Max in verband met de Voorleesdagen. Hier droeg ze een zwarte top op een zwarte pantalon.

screenshots ©Tijd voor Max

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments