Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 03 jul 0 reacties

Prinses Laurentien in actie voor Raad van Kinderen

Aan het begin van deze week was Prinses Laurentien voor de Raad van Kinderen op Curacao! In april was de prinses hier ook al, voor de eerste vergadering van de Raad. Deze week werd de tweede vergadering gehouden. Een foto van de prinses in actie is hier te bekijken. Laurentien droeg lange oversized zwarte blouse op een bekende broek met dalmatierprint van Gerard Darel. Meest opvallend is haar witte ketting.

Op de foto's hier onder is Laurentien ook te zien met deze broek van Gerard Darel.

screenshot archief

Foto ©Royalduo

Op Curacao had prinses Laurentien ook een andere afspraak in verband met de Raad van Kinderen. Hier droeg zij een bekende maxi-jurk met dierenprint, die ze eerder droeg bij de premiere van de film Oorlogsgeheimen. Combineerde ze de jurk toen met een beige vestje, deze keer droeg ze er een wit vestje bij. Overigens draagt ze een prachtige zwart met witte tas! En, op Curacao is het dragen van teenslippers vast geen probleem 😉


screenshot archief


Overigens was Prinses Laurentien niet lang op Curacao. Vanochtend was ze met de Raad van Kinderen aanwezig bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Bij deze gelegenheid ging ze gekleed in een donkerblauw jurkje met print van onbekende ontwerper. Iemand enig idee van welk merk dit jurkje is?


Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments