Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 22 jun 0 reacties

Prinses Laurentien en Zara: een goede combinatie?

Op dinsdag 12 juni was Prinses Laurentien in Driebergen aanwezig bij een Leadership Experience, waar ze 2 x 2 uur een paar meet-ups verzorgde. Prinses Laurentien ging daarbij gekleed in een zwarte pantalon, met een witte blouse met stippen en teckel-print. De blouse komt van Zara. Forever 21 heeft overigens een ander model blouse van dezelfde stof te koop!

Foto

Foto

In mei was Prinses Laurentien aanwezig bij een congres over Diagnose & Voeding. Laurentien droeg hier een gebloemde pantalon van Diane von Furstenberg. Deze zagen we eerder gecombineerd met een top van dezelfde stof in Zweden. Dit keer combineerde Laurentien de gebloemde pantalon met een groene mouwloze top van Zara en een donkerblauw jasje. Welke combinatie vinden jullie het mooist?


Foto

Laat gerust weten wat je van haar outfit vindt in een reactie onder de log! En wat vind je 'Laurentien en Zara' een goede combinatie?

Foto's ©Royalduo

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments