Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 03 nov 0 reacties

Prinses Laurentien bij AH, congres en bij herdenking poolreizigers

Prinses Laurentien heeft op vrijdag 30 oktober een bezoek gebracht aan OBS de Kroosduiker. Kinderen uit groep 8 van deze school gaan de Raad van Kinderen vormen voor Albert Heijn. Prinses Laurentien ging alvast met de kinderen in gesprek. Laurentien draagt een zwart/wit/groen gestreepte top van Zara, op een heel favoriet – maar erg kort, wijd – rokje.

Gisteren ging de Raad van Kinderen voor Albert Heijn officieel van start! Prinses Laurentien droeg dezelfde jurk van Diane von Furstenberg, die ze ook droeg op 20 oktober dit jaar. ANP heeft een fotoserie.

Gisteren was Prinses Laurentien aanwezig bij de herdenking van de twee poolreizigers die in april dit jaar om het leven kwamen. Onder deze link is een foto van Prinses Laurentien te zien in een video. Laurentien ging gekleed in het donker, zoals veel mensen in de zaal.

Vandaag sprak Prinses Laurentien bij het 16e Nationaal Sustainability Congress. Prinses Laurentien droeg bij de gelegenheid een lange mantel met print, op een donkere skinnybroek.

Laurentien draagt hier een bekende mantel van Hoss Intropia.

Foto's ©Raad van Kinderen, ©Albert Heijn, ©NSC Congres, ©Diane von Furstenberg, ©Zara, ©Hoss Intropia.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments