Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 27 jun 0 reacties

Prinses Elisabeth draagt heerlijke blazerjurk tijdens scheepsdoop

Prinses Elisabeth doopte afgelopen zaterdag onderzoeksschip Belgica en dat deed ze in stijl. 

Het is geen wet van Meden en Perzen, maar bij een scheepsdoop hoor je als dame eigenlijk wel een hoed te dragen. Volgens de overlevering zou het ontbreken van een hoofddeksel namelijk zorgen voor ongeluk bij het schip en haar bemanning. Hoewel het bijgeloof inmiddels grotendeels verleden tijd is, houdt men aan het hof in ieder geval wel vast aan de traditie.

Foto: PPE

Elisbeth droeg zaterdag een cocktailhoedje -en clutch- van Fabienne Delvigne. Haar jurk – een mouwloze blazerdress met schoudervulling- is gekocht bij Reiss. 

De kleur van de pumps – van Jimmy Choo- begrijp ik niet helemaal, maar verder vind ik het een leuke en jeugdige look voor de plechtige gelegenheid. Well done! 


Foto: PPE

PS. Op deze website geldt geen jubelplicht, maar denk wel bij een eventuele kritische reactie aan de gevoelens van de persoon in kwestie. Oftewel: meen alles wat je zegt, zeg niet alles wat je meent. Dank je wel! 

PS. Hierbij even een belangrijke mededeling. De nieuwe website is technisch af en wordt momenteel gevuld met oude en ook nieuwe content. Zodra dit laatste proces is afgerond, komt ModekoninginMáxima 3.0 online. Omdat ik overstap op een ander systeem, kunnen de accounts helaas niet worden meeverhuisd. Iedereen moet dus opnieuw registreren. Wil je graag je huidige accountnaam behouden? Stuur dan even een mailtje via het reactieformulier of info@ modekoninginmaxima.nl (zonder spatie, die plaats ik even om spam te voorkomen). Dan reserveer ik de accountnaam voor jou. Doe het wel even met het e-mailadres waarmee je geregistreerd staat, dan weet ik dat jij de oorspronkelijke 'eigenaar' bent. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments