Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 16 dec 23 reacties

Prinses Charlènes toppers én missers

In deze blog aandacht voor de toppers en missers van prinses Charlène van Monaco.

Net als iedere andere Royal, heeft ook prinses Charlène toppers en missers qua outfits. We zijn heel benieuwd wat jullie van deze toppers en missers vinden, en welke jullie er eventueel graag nog bij hadden gezien.

Toppers 👍

Een absolute topper voor mij is deze prachtige lichtblauwe jumpsuit.

Op het 1e gezicht eenvoudig maar elegant. Echter door de grote strik krijgt deze outfit voor mij net dat b beetje extra. Het staat haar gewoon.

Charlene Wittstock droeg bij het Rode Kruis gala in 2010 een absolute topper. (Stephanie’s outfit is voor mij echter de misser van de eeuw…).

Charlène heel elegant gekleed tijdens het huwelijk van prins William en Catherine in april 2011.

Deze groene capejurk (Marchesa Notte) hoort voor mij ook echt bij de toppers.

Opnieuw prachtig gekleed tijdens een gala van het Rode Kruis.

Missers 👎

Voor mij is deze jurk, gedragen tijdens een modeshow, de grootste misser van prinses Charlène.

Het rokgedeelte van deze jurk is prachtig. Het bovenste gedeelte vind ik te bloot en te houtje-touwtje-achtig. Wat vinden jullie?

Deze grijze japon is zooo eenvoudig en zo grijs, dat het saai is.

Wat het doel is van van zulke losse lappen stof? Persoonlijk vind ik het niet zo prinsesselijk.

Voor deze ‘mantel’ kan ik wel een paar woorden bedenken: gatenkaas, visnet, sinaasappelnetje.

Deze groene jurk van Lanvin vond ik ook geen doorslaand succes.

En dit vormloze, te lange model doet haar prima figuur ook geen recht.

Wat vinden jullie van deze toppers en missers? Zijn jullie het er mee eens? Of hadden jullie hier liever andere exemplaren zien staan?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
23 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik vind alles mooi, behalve de wijde groene japon. Vrijwel alles is zeer goed gekozen en/of zodanig vermaakt dat het perfect past, zelfs de zilveren jurk met gaten kan ze hebben naar mijn mening.
Dit vind ik ook een topper: https://www.nouveau.nl/royalty/charlene-in-zinderend-zwart-op-kerstgala
Ik denk alleen dat ze niet gelukkig is, en daar kan geen jurk wat aan veranderen, al is hij nog zo duur.

Vaak ben ik het me je eens maar in deze niet;) De gebloemde jurk hierboven vind ik haar juist goed staan door haar lengte. De effen grijze jurk vind ik juist fantastisch zij kan de kleur grijs goed dragen. En de schubben jurk vind ik haar ook goed staan prima model voor haar.

Die groene jurk en dat kapsel staan fantastisch! Die grijze jurk is ook prachtig maar mist een accessoire op de schouder zoals Maxima dat heeft bij een gelijksoortige jurk.

Ik vind dat Charlene er vaak heel mooi uitziet. Ook de meeste kapsels zijn mooi bij haar. Of het nu kort is of wat langer(behalve het opgeschoren kapsel) vooral haar kleding van Akris vind ik heel mooi. Natuurlijk zit er wel eens een misser tussen, maar wij doen ook wel eens een miskoop.

Over het algemeen ben ik niet erg gecharmeerd van haar outfits. Wat sommige ontwerpers bezielt.. en dan te bedenken wat voor prijskaartje eraan hangt.
Ook de jumpsuits zitten niet mooi bij het kruis. ( of het ligt aan de stof?).
Grijze japon zit wel perfect.

Charlene heeft een geweldig figuur en haar kleding past vaak perfect. De wijde jurken vind ik niet mooi, toppers en floppers is überhaupt een kwestie van persoonlijke smaak. Het ultra korte kapsel staat haar wel ok, maar de bob lengte geeft een toegankelijker beeld. De zgn ‘lappen’ jurk vind ik hier niet ordi, het is hoog zomer en het zeer verzorgde kapsel erbij geeft een mooi silhouette.

Ja, die zilveren gatenjurk is absoluut een misser maar de meeste outfits staan haar fantastisch! Verder denk ik dat er onder de wat afstandelijke uitstraling een hele lieve vrouw schuilt die zich jammer genoeg voor haarzelf niet thuisvoelt in haar omgeving, samen met haar kinderen zie je vaak een hele andere uitstraling.

Petra vraagt om een eerlijke reactie….okay….daar komt-ie dan.
Ik ben geen fan van de kledingkeuzes die prinses Charlène maakt.
‘k Probeer steeds in een blog over haar tóch iets positiefs te zeggen, maar dat is best moeilijk omdat haar smaak totaal afwijkt van de mijne.
Ik weet niet precies waar het door komt, maar haar houding oogt wat afstandelijk en lijkt alsof ze steeds als mannequin op het podium loopt, in plaats van een optreden als prinses. Ik mis de warme, hartelijke uitstraling.
Ik hoop dat er achter haar uiterlijk een heel andere vrouw schuil gaat, met een zacht, liefhebbend innerlijk.
Nog even over de toppers: Alleen de zwarte strikblouse in combi met de zwart-wit geruite jas vind ik haar wel mooi staan, evenals de groene capejurk.

https://pin.it/2XV1fPM fijne sportieve outfit.

Jaaaa, zo mooi

Ik vind alleen de jurk die ze aanhad bij die modeshow helemaal niks, maar voor de rest kan ze het allemaal heel goed hebben, het staat haar, ook die jurk met die stroken losse stof over het ruggedeelte. De blauwe jumpsuit is inderdaad ook erg mooi, stof/model/kleur.

De groene capejurk is prachtig, zo ook de rode jumpsuit die ook bij Maxima in de kast hangt.
De jurk die ze droeg tijdens het rodekruis gala 2010 is een beauty. De lichtblauwe jumpsuit staat haar ook geweldig. Hier mis ik eigenlijk een mooie brede ceintuur.
Maar toch vind ik de ‘zeemeerminnenjurk’ van Versace het allermooist. De wijdere jurken van de laatste tijd vind ik niets voor Charlene. De groene jurk van Lavin vind ik vreselijk, dit pak vind ik dan weer schitterend https://pin.it/6sk5OU3.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Ademloos mooi, 98% van haar outfits.
De topper uit dit overzicht is die jasjurk bij t huwelijk van Kate.
En t zit (op die zilveren jurk na) ook altijd goed. Dus ik denk: t merk kijkt mee en past aan (moet sowieso denk ik vanwege haar lengte) of goede coupeuse ten paleize net als bij de Winsors.

De zilveren jurk met cutouts daargelaten vind ik niet veel mis met de outfits van Charlene. In de groene capejurk is ze onherkenbaar en beeldschoon, de donkergrijze japon vind ik niet saai maar eveneens subliem. Smaken verschillen zullen we maar zeggen Petra ;-).
Letten jullie even op de sandalettes bij de galamomenten ivm de muziek in de klas blog).
Stephanie hadden ze naar huis moeten sturen om iets anders aan te trekken.

De Versace outfits zijn fantastisch. Niks geen missers. En ‘losse lappen stof’ als classificatie voor een prachtig opengewerkt rugpand, really? Charlene is eigenlijk altijd onberispelijk.

Helemaal mee eens. In mijn ogen allemaal fantastische outfits voor de betreffende gelegenheden.

Mijn favoriet van dit overzicht is de groene capejurk, ook in combinatie met de sieraden en de clutch en het kapsel, heel mooi. Wat een vreselijke jurk van Stephanie!

Helemaal eens met je toppers en missers. Al is de grijze jurk bij de missers wel heel mooi. Misschien met wat mee bling bling en een grote broche a la Máxima? Maar je ziet haar volgens mij nooit twee keer in hetzelfde.

De enige in mijn ogen “mindere” jurk is de bloemenjurk. Prints staan haar mi gewoon niet. De overige jurken vind ik echt mooi. Vind zelfs dat haar “sexy en open ” jurken er zeer zelden vulgair /ordinair uitzien. Mi niet zo evident in het warme en mondaine monaco. En ongelofelijk maar een “gatenmantel” kan verrassend “verwarmen” bij een koelere dag. Heb dit zelf mogen ervaren.