Avatar foto Door Josine Droogendijk
Beatrix 22 mrt 0 reacties

Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking Prins Friso Ingenieursprijs

Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Beatrix en Prinses Mabel waren op maandagavond 18 maart bij ASML in Veldhoven aanwezig bij de uitreiking van de vijfde Prins Friso Ingenieursprijs.

Ingenieurs die zich onderscheiden in expertise, innoverend vermogen, maatschappelijke impact en ondernemerschap komen in aanmerking voor de jaarlijkse Prins Friso Ingenieursprijs. De winnaar mag zich een jaar lang Ingenieur van het Jaar noemen. De finalisten zijn dr.ing. Maja Rudinac, oprichter van Robot Care Systems en CEO bij Robot Robots Groep; dr. ir. ing. Almer van der Stoel, directeur van CRUX Engineering BV, BouwRisk BV, High Five Solutions BV en Bamboorder Biobased Fiber BV en ing. Eelco Osse, directeur en eigenaar van onder andere Osse Equipment Manufacturing Group en Machinefabriek Boessenkool. Met de prijs wil het Koninklijk Instituut voor Ingenieurs (KIVI) ingenieurs een podium bieden en de maatschappelijke dialoog met ingenieurs ondersteunen. KIVI is de beroepsvereniging van ingenieurs in Nederland sinds 1847. Prins Friso was ingenieur werktuigbouwkunde en lucht- en ruimtevaarttechniek en lid van KIVI.

Outfits: Prinses Beatrix ging gekleed in een zwarte outfit met blauwe accenten. Prinses Mabel droeg een groene kanten jurk met korte mouwen. Buiten droeg ze een beige mantel met strik. Mabels kapsel is prachtig opgestoken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, close-up en buiten

Foto's ©Royalduo, Jannemieke

Foto's ©Josee Zwaga


 

Noot: Ivm het zwangerschapsverlof van Josine is The World of Royals tijdelijk haar vervangster. U kunt contact met haar opnemen via [email protected].

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments