Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 05 sep 36 reacties

Prinses Amalia luidt nieuwe fase in met fotomoment

Aan het einde van de middag, vlak voor haar eerste college, poseerde prinses Amalia nog snel even voor een groepje uitgenodigde media.

De prinses droeg tijdens het fotomoment een witte denim broek met rafels, een blouse met geometrische print en een beige trenchcoat.

Foto: PPE/Nieboer

Ik vind de look fris, hip, een tikkeltje chic en door de tas en sneakers ook weer studentikoos. Well done, Amalia!

Foto: PPE/Nieboer

Amalia’s broek is een ontwerp van Zara.

Foto: PPE

Amalia’s blouse is een ontwerp van Circle of Trust, zo ontdekte Valerie. Wil je hem ook kopen? Wees er dan snel bij. Met een prijskaartje van nog geen vijftig euro is hij vast zo uitverkocht.

Sneakers van Veja.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
36 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wat leuk dat onze kroonprinses even bewust tijd neemt voor een fotomomentje.
Een frisse uitstraling door gezichtsuitdrukking en kleding.
Ik wens Amalia een hele goede en fijne periode toe als student!

Wat ziet Amalia er leuk en ontspannen uit! Ik moest wel even goed kijken, wat zie ik nou anders aan haar. Misschien de gebruinde kleur in haar gezicht? Of gewoon weer een beetje volwassener geworden 😉
Heel goed gedaan, ik wens haar een fijne studietijd toe.

Hoi, weet iemand waar de trenchcoat van is? Ik kan ‘m niet zo snel vinden op internet

De jas is van Beaumont!

Volgens mij bij de H&M

Van H&M volgens mij.

Leuke outfit voor een eerste collegedag, wat ziet ze er stralend uit! Wat een mooie jonge dame. Zelfs voor een prinses is de eerste dag op de universiteit een beetje spannend en dan is er ook nog een fotomomentje. Respect, daar sta je dan in je uppie voor een haag van fotografen met zoememde camera’s en lenzen. Poehee, knap hoor. Nu maar hopen dat Amalia privacy wordt gegund zodat ze van het studentenleven kan genieten.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Leuke outfit voor een eerste collegedag. Best een beetje spannend zo op je eerste dag naar de universiteit en dan ook nog een fotomomentje in je uppie. RWauw, respect want jemig daarxsta he dan in je uppie voor tientalken lenzen t lijkt mij zeer ongemakkelijk om door zoveel fitigrafen te worden

Sorry ik.kon deze post niet meer bewerken
.

Op zich prima look voor het eerste college, alleen zou ik zelf geen beige jas aangetrokken hebben bij een witte broek. Het wordt zo wel erg kleurloos!

Hele leuke outfit, prima zo! Ze oogt ontspannen, knap! Want ga er maar aanstaan, tientallen fotografen voor je neus, ik hoop op een leuk studentenleven zoals ieder ander. De kleding is mooi, wat mij betreft liever een wat strakkere snit qua broekspijpen maar dat is haar keus, wat een prachtige ogen heeft ze, precies Máxima en soms zie je ineens haar oma Beatrix, zoals ze lacht.

Haar sneakers zijn van Veja! (Credits gaan naar een vriendin, die heeft ze ook en herkende ze😂) Leuke frisse look! In het korte filmpje van de Nos was het een flits een jonge Maxima, ze begint meer op haar te lijken. Ik hoop dat ze onbespied en onbezorgd van haar studententijd kan genieten 😊

👟 Veja sneakers worden duurzaam en verantwoord gemaakt, en ze lopen heerlijk.
Een prachtig modestatement van Amalia 👍🏼

https://www.telegraaf.nl/vrouw/1584058226/amalia-maakt-tussen-de-regels-door-een-statement

We hebben onze Kroonprinses natuurlijk noch niet zo vaak in t openbaar gezien, maar dit is de eerste keer dat ik echt blij wordt van haar outfit! Prachtig! Een hele goede, fijne studententijd gewenst, veel succes Amalia!

Geniet van je studententijd, leuke meid (als ik dat zo tegen U mag zeggen), om later (veel later) een prima Koningin te worden !!

Leuke frisse outfit voor een kersverse studente!! Veel plezier Amalia, hoop dat het een geweldige tijd wordt!!!

Helemaal leuk zo’n ontspannen fotomoment, veel beter dan die vaste fotosessies.
Amalia veranderd in haar gezicht, alsof je Maxima ziet lopen in New York, toen ze nog redelijk onbekend was.
Ik wens Amalia een fijne studietijd, en hoop van harte dat ze een onvergetelijke leuk tijd mag hebben.

Ik zag net bij het NOS-journaal bewegende beelden, tijdens één moment als ze naar de ingang van de universiteit loopt een glimlach à la oma Beatrix. ☺️

Wat een super leuk foto’s en wat ziet ze er tof uit. Ik vind haar ringen ook heel leuk.
Heel veel plezier Amalia en geniet van je studenten tijd!

Wat een leuke fotoserie en wat een ontzettend ontspannen ogende Amalia, zo ervaar ik haar nog niet zo vaak, top! 👍🏼

Lichte heldere make-up, een outfit die jonge meiden dragen, echt studentikoze tas en een heerlijk open blik, go for it Amalia!

Last edited 1 jaar geleden by PK020

Mooi! Waar is de trenchcoat van?

Helemaal leuk! Passend bij een eerstejaars student. Ik wens haar een hele fijne studententijd toe.

Leuk zeg! Ze ziet er goed gebruind en leuk uit. Fijne studententijd Amalia!!

Helemaal eens Jodine: goed gekozen outfit. Ik wens Amalia een geweldige tijd toe!
Op insta zie je trouwens dat er misschien wel 100 journalisten op af zijn gekomen.

Last edited 1 jaar geleden by Jens

Pff 100, je zou toch compleet overweldigd worden. Maar het lijkt haar niet zoveel te doen gelukkig. Op de bovenste foto heeft ze qua ogen echt de blik van moeder Máxima.

Ja dat vind ik ook!

Ik vind ook dat ze meer op haar moeder gaat lijken

Super Amalia, doe lekker je eigen ding, en ga vooral genieten van je studietijd.

Wat ziet ze er goed uit !!!! Veel succes !!!

Hier vallen de mussen van het dak 30 graden C en dan een jas aan. Leuke combinatie, dat wel, maar beter onder de 20 graden C.

Dat dacht ik ook, het is niet echt jassen weer op het moment. Ze deed het heel goed. Op zo’n spannende eerste dag en dan die pers erbij. Ze lijkt qua lach op oma Beatrix.

Een frisse look, ook qua (oog)make-up, hippe broek met die rafeltjes, sneakers, blouse en jas (wel warm vandaag idd), tas, heel leuk gecombineerd alles bij elkaar.

Idd, studentikoos, ik ben helemaal weg van de trenchcoat, super leuk.
Alleen met 31 gr. beetje overbodig.
Maar ik denk dat ik die keuze wel begrijp.

Ik ook, gezien de kritiek die geregeld (mijns inziens zeer onterecht) op haar afkomt, is een trenchcoat heerlijk om een soort van in weg te schuilen. Niet negatief bedoeld voor de duidelijkheid, ik bedoel letterlijk wegschuilen, ik denk dat het veiliger voelt. En daar kan ik haar geen ongelijk in geven. Veel mensen denken totaal niet meer na, voor ze iets neerknallen op social media. Amalia, ik hoop dat je heerlijk geniet, blijf vooral jezelf en ontdek, leer en blijf vooral je humor houden 🧡!

Beste Petra, deze ruime jassen zijn mode onder jonge meiden, in de grote steden althans. 😉 Komt vast goed met onze kroonprinses.

Iemand die zo open en onbevangen 100 fotografen tegemoet treedt vlak voor haar eerste college, verschuilt zich niet, gelukkig maar, respect 👍🏼

Last edited 1 jaar geleden by PK020

Inderdaad, dat lijkt me ook. Lekker iets om in weg te schuilen! Zou ik me goed voor kunnen stellen!