Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 27 okt 0 reacties

POLL Royal Fashion tijdens Tour: Prins Harry en Meghan in Australië, Fiji en Tonga – Australië deel 1

Momenteel zijn Prins Harry en Meghan, de Hertog en Hertogin van Sussex, op tour in Australië, Fiji en Tonga. Het eerste deel van Australië en het bezoek aan Fiji en Tonga hebben ze inmiddels achter de rug, waarna ze terug gegaan zijn naar Australië voor het tweede gedeelte Tijd voor een terugblik.

In deze log bespreken we het eerste gedeelte van de tour aan Australië. De tour in Australië is in tweeën opgesplitst, in verband met de Invictus Games, die in Australië plaatsvinden.

Dag 1 – Sydney

Outfit 16 oktober: Meghan ging gekleed in een witte mouwloze jurk van een lokale ontwerper, Karen Gee. Haar zwarte flatjes, die ze tijdens een deel van het programma droeg, zijn van Rothy's. Meghans pumps komen van Stuart Weitzman. Haar trenchcoat is van Martin Grant uit de SS 2019 collectie. Daarnaast droeg ze vlinderoorbellen en een armband die van Prinses Diana geweest zijn.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Outfit 16 oktober receptie: Tijdens een receptie droeg Meghan een groene maxi japon van Maxwell Brandon.

Foto

Dag 2 – Dubbo

Outfit 17 oktober: Meghan droeg een geruite blazer van Serena (Williams), zwarte skinny jeans van het Australische merk Outland Denim en een witte blouse van Maison Kitsune. Meghans enkellaarsjes komen van J. Crew. Qua sierraden draagt ze een collier van Natalie Marie, een collier van Pascale Monvoisin en eerder gedragen oorhangers van Adina Reyter.

Foto

Foto

Dag 3 – Melbourne

Outfit 1 – 18 oktober: Meghan ging gekleed in een zwarte jurk met knopenrij over de hele zijkant van de jurk. De jurk komt van Club Monaco. Haar zwarte flatjes zijn van Rothy's en ze draagt opnieuw haar camelkleurige trenchcoat van Martin Grant.

Foto

Outfit 2 – 18 oktober: Meghan droeg een donkerblauwe japon van het Australische merk Dion Lee, haar donkerblauwe pumps van Manolo Blahnik en een nieuwe tas van Gucci.

Foto

Dag 4 – Melbourne

Outfit 1 – 19 oktober: Tijdens het gedeelte op het strand droeg Meghan een bruin gestreepte maxi jurk van Martin Grant. Ze draagt Espadrilles van Castaner. Qua sieraden draagt ze een collier van Adina Reyter en kleine oorbellen van Karen Walker.

Foto

Foto

Foto

Outfit 2 – 19 oktober: Tijdens de rest van het programma draagt Meghan een donkerblauwe jurk met lichtblauwe strook van Roksanda. Haar camelkleurige pumps zagen we al eerder tijdens deze tour, ze zijn van Stuart Weitzman. Haar oorbellen en haar witgouden armband komen beide van Maison Birks.

Foto

Foto

Foto

Dag 5 – Anzac Memorial en opening Invictus Games

Outfit 1 – 20 oktober: Meghan draagt een zwarte jurk van Emilia Wickstead. Haar hoedje is van Philip Treacy. Deze heeft ze eerder gedragen tijdens haar aanwezigheid bij een huwelijk. Meghan draagt verder zwarte slingbacks van Tabitha Simmons, 2 ringen van Pippa Small en oorhangers van Pippa Small. 1 ring en de oorhangers zagen we eerder tijdens het huwelijk van Prinses Eugenie.

Foto

Foto

Foto

Outfit 2 -20 oktober: Tijdens een activiteit voor de Invictus Games, draagt Meghan een zwarte skinny broek, een witte blazer van Altuzarra en een Invictus Games shirt.

Outfit 3 – 20 oktober: Meghan droeg een donkerblauw jurk, gecombineerd met een donkerblauwe mantel van Gillian Anderson. Haar pumps zijn opnieuw van Stuart Weitzman. Daarnaast draagt ze nieuwe oorhangers van Birks en haar witgouden armband van Birks.

Foto

Foto

Dag 6 – Invictus Games

Outfits 21 oktober: Meghan droeg Invictus kleding op de boot. Tijdens de receptie droeg ze een wit gestreepte blazer van L'Agence en pumps van Aquazurra.


Foto

Dag 7 – Fraser Island

Outfit 1 – 22 oktober: Meghan sloeg het eerste gedeelte van het bezoek aan Fraser Island over, in verband met haar zwangerschap. Meghan droeg een jurk van Reformation, sandaletten van Sarah Flint en een zonnebril van Karen Walker.

Foto

Outfit 2 – 22 oktober: De hertogin was wel aanwezig bij een ander gedeelte van het programma op Fraser Island. Ze droeg hier een bordeauxrode jurk van stippen van & Other Stories.


Outfit 3 – 22 oktober: Tijdens een prive receptie op Fraser Island droeg Meghan een zwarte japon van Jason Wu.

Foto

POLL:

Aan het einde van het eerste gedeelte van het officiele bezoek aan Australie een Poll, zodat jullie kunnen stemmen voor de mooiste outfit uit deze periode. De bedoeling is dat er nog meer polls volgen voor de rest van de reis. Wordt vervolgd!

 

screenshots video's ©The Royal Family Channel op youtube, ©Global News

Hartelijk dank aan de blog What Meghan Wore voor alle info

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments