Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 30 okt 0 reacties

POLL Royal Fashion tijdens Tour deel 2: Meghan in Fiji

Op 23 oktober startten de Hertog en Hertogin van Sussex met hun 3-daagse bezoek aan Fiji. Het paar reisde door vanuit Australië. Na Fiji volgde Tonga, keerden ze terug naar Australië in verband met de sluitingsceremonie van de Invictus Games en momenteel zijn ze op tour in Nieuw-Zeeland. Maar daarover later meer. In deze log hebben we aandacht voor de outfits van Meghan tijdens het bezoek aan Fiji.

Outfit Fiji – dag 1: Meghan ging gekleed in een witte jurk van het Australische Zimmermann. We kennen dit merk wel van Koningin Maxima, maar ook van Catherine, de Hertogin van Cambridge. Meghans zwarte slingbacks zagen we al eerder tijdens deze tour; ze zijn van Tabitha Simmons. Haar witte hoedje komt van Stephen Jones, en haar zwarte rieten clutch, die we eerder zagen tijdens een privé huwelijk, komt van Kayu.


Foto

Outfit Fiji – dag 1 receptie: Tijdens een receptie en diner droeg Meghan een prachtige blauwe japon van Safiyaa! Qua accessoires droeg ze een diamanten armband en oorhangers met diamanten. Ze koos voor donkere suède pumps.


Foto

Outfit Fiji – dag 2: Meghan koos voor een gebloemde jurk van Figue. In haar kapsel droeg ze een aantal bloemen, wat mooi staat bij haar donkere haar. Meghans gouden armband is van Shaun, haar Castaner espadrilles zagen we al eerder tijdens deze tour, evenals de oorbellen van Karen Walker.
Foto

Outfit Fiji – dag 3: Meghan ging gekleed in een donkergroene jurk van Jason Wu. Haar donkerblauwe pumps komen van Manolo Blahnik. Haar donkerblauwe op maat gemaakte clutch komt van Dior. Meghan draagt 2 armbanden en oorhangers van Pippa Small.

Foto

Foto

Foto

POLL: Welke outfit in Fiji vind je het mooist, springt er het meest uit voor jou?

Beelden: screenshots video's ©Fijian Government

Hartelijk dank aan de blog What Meghan Wore voor alle info.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments