Avatar foto Door Moderator Petra
Máxima 19 apr 0 reacties

Poll: Een rode week voor Maxima, waar valt jouw keuze op?

Máxima heeft een rode week achter de rug. Een week vol rode outfits welteverstaan. 

Dat doet mij dan verder denken. Je zou bijna denken dat ze haar kledingkast op kleur geordend heeft en ineens weer herontdekt heeft dat ze zoveel leuke rode dingen heeft.

1. Tijdens de contraprestatie in verband met het Staatsbezoek van India aan Nederland op woensdag 6 april droeg de Koningin een zijden top met daaraan bevestigde omslagdoek en een pantalon met wijde pijpen van Natan.

2. Als dank voor de gastvrijheid op 27 april in Maastricht, boden koning Willem-Alexander en koningin Máxima op 11 april alvast een Koningsdagconcert aan. Het concert zal op Koningsdag zelf worden uitgezonden via NTR. De Koningin draagt een fluwelen maxi-jurk van Zeus + Dione, die ze eerder droeg tijdens het staatsbezoek van Kaapverdië. 

3. Op dinsdag 12 april was Koningin Máxima in Enschede aanwezig bij het voorjaarscongres van de NVVK ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan. De Koningin ging gekleed in een rode japon van Natan met aangeknipte sjaal en een nieuwe hoed van Maison Michel.

4. Op woensdagmorgen bracht Koningin Máxima een bezoek aan een bijeenkomst van het programma ‘Alle jongeren een thuis’ van Kansfonds. De Koningin droeg een bordeauxrode veghan lederen plissérok en shirt van Roberto Collina. De wollen cape van Valentino kennen we inmiddels heel goed. 

Welke van de 4 rode outfits vindt jij het mooist?

 

 

Deze blog is geschreven door moderator Petra, van wie op deze website regelmatig een achtergrondblog verschijnt.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments